Restaurant Leaven
Restaurant

Restaurant Leaven

Ny Adelgade 4 | 1104 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Ambitiøst vinkort

2.

Internationalt køkken

3.

Tæt på Kongens Nytorv

Profil

International gourmet og store vine til Robin Hood priser

Pris
Hovedret

165 - 205

Menu

700 -

Åbningstider
Tirsdag - lørdag: kl. 17:30 - 22:00
Tirsdag - torsdag: kl. 17:30 - 23:00 (Vin og snackbar)

Frokost

Torsdag - lørdag: kl. 12:30 - 15:00

Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.7

Spiseliv Rating 4.7

En lang og udforskende gastronomisk rejse har ført Eva og hendes mand Lars til Restaurant Leaven, beliggende i en lille hyggelig gade i hjertet af København. Eva er køkkenchef i eget hus og har samlet et dygtigt team, hvor de sammen kreere spændende og smagsfulde retter, med inspiration fra hele verden. Hele missionen er, at Restaurant Leavens gæster, her kan nyde en høj gastronomisk middag og store vine fra hele verden, til meget overkommelige priser. 

Leaven ligger i en af Københavns smukke gamle huse i en stille gade, få meter fra Kongens Nytorv og Det Kongelige Teater. Nogle få trin op, træder man ind i en charmerende spisestue, hvorfra man kan se ned til det travle køkken. Bagvæggen er dekoreret af en tonet spejlvæg fra loftet og helt ned i køkkenet og vinbaren nedenunder. Dette giver et fantastisk spil fra det varme lys, som præger restauranten. 

Eva er kompromisløs i sit køkken, her findes kun de bedste sæson råvarer og fryseren er kun til hjemmelavet is. Passionen for mad har altid hersket hos Eva og hendes mission er hver dag, at lave mad til sjælen og være nærværende for sine gæster. `De skal gå herfra med en dejlig mæthed og ro i sjælen, hvad enten det er teateret som venter eller en tur videre ud i det skønne København´ siger hun.

Vinene hos Leaven er et kapitel for sig. Lars har igennem 30 år rejst i vinens verden og samlet Ikon vine fra hele verden. Så vinelskere kan virkelig slå sig løs, i de mange store vine, hvoraf en del fåes som halve flasker. Og igen til meget rimelige priser, for at sikre, at alle Leavens gæster får den ultimative oplevelse, uanset om det er til frokost eller aften.

 

 

Andre spisesteder