1. Vask kartoflerne fri for jord og bring dem i kog i saltet vand. Lad dem koge i 5 minutter og sluk så under blusset. Læg løgene ned i vandet sammen med kartoflerne. Læg låg på og lad det hele stå og trække i 10 minutter.

2. Gnid flæsket ind i salt og peber og grill det 3-4 minutter på hver side til det er blødt men gyldent. Det kan være nødvendigt at lægge sølvpapir på grillen, hvis flæsket drypper så meget, at der opstår store stikflammer. Flæsket kan også tilberedes på en pande eller i ovnen

3. Hak løgtoppene og skyl persillen

 

Sovs

 

1. Hæld kogevand og fløde op i en blender sammen med kartoflerne. Blend det hele i adskillige minutter til saucen er glat

2. Blend til sidst persillen hurtigt i og smag eventuelt til med salt

 

Servering

1. Vend kartofler og løg med de hakkede toppe og server straks mens sovsen stadig er varm