Hvide asparges med sauce vinaigrette

Kategori: Forret, Salat, Tilbehør

Årstid: Forår, Sommer

Sauce vinaigrette på kogte æg, kørvel og kapers er klassisk garniture til asparges. Nemt er det også.

1. Kog æggene i 8 minutter

2. Skræl aspargeserne og skær/knæk de træede ender af

3. Hak de kogte æg groft, løgene fint og kørvel bare en lille smule

4. Bland æg, kapers, skalotteløg og kørvel sammen med olie og eddike

5. Damp aspargeserne i en bred gryde med et par centimeter vand med smør og salt i ca. 10 minutter afhængig af størrelse

Se flere opskrifter »

Aktiv tid: 20 minutter

Antal: 4 personer

Sværhedsgrad: Nem

12 hvide asparges

4 æg

2 små skalotteløg eller 1/2 rødløg

1 bundt kørvel

1 spsk. kapers

1/2 dl. hvidvinseddike

1 dl. olivenolie

 

25 g. smør og lidt salt til kogning af asparges

 

Opskriften er udarbejdet af Mette Helbæk

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.