1. Tænd ovnen på 100°. Halvér tomaterne og fjern kernerne. Læg på en bageplade beklædt med bagepapir med skindsiden nedad. Dryp med olivenolie og balsamicoeddike og krydr med salt, peber og sukker. Sæt pladen i ovnen og bag tomaterne i seks timer. Kom dem i et rent syltetøjsglas og lad dem stå natten over.
  2. Pensl nyretapperne med lidt olivenolie, krydr med salt og peber og stil dem overdækket til side i to timer. Grill dem så på en meget varm grillpande i et halvt minut på hver side. De skal have en mørkebrun, på kanten af sort, stegeskorpe og være godt røde eller snarere 'bleu' indeni. Lad kødet hvile 10 minutter. Grill imellemtiden løgene, skåret i halve på langs og penslet med olivenolie. Servér kødet med en halv tomat og et helt løg per mand. Kom rucolablade ud over og dryp med ekstra olivenolie og balsamico.