Chokoladebund

1. Smør og chokolade smeltes over vandbad, mens æg og sukker piskes luftigt. De to masser røres sammen og melet vendes i

2. Bages ved 180 i ca 12 – 15 min. Stilles til side, men ikke på køl

 

Let saltet karamel

1. Farin, smør og honning koges til 125 grader

2. Karamellen ud over bunden og stilles til side men ikke på køl

 

Chokolade creme

1. Sukker og æg piskes til snaps. Fløden piskes let cremet

2. Smelt chokoladen. Kog mælken op, tag den af varmen og smelt gelatinen heri. Hæld den lune mælk over den smeltede chokoladen

3. Rør æggesnaps og chokoladeblanding sammen og vend til sidst flødeskummet i

4. Hæld straks blandingen ovenpå karamellen i formen og sæt nu kagen på køl i et par timer

 

Kakaoovertræk

1. Læg gelatinen i blød og kog alle øvrige ingredienser op. Tag gryden af varmen og rør gelatinen ud i cacaoblandingen

2. Fordel kakaoovertrækket øverst på kagen og sæt den tilbage på køl

 

Server eventuelt kagen med en kugle hjemmelavet vanilleis