Størrelse
1 person
Tilberedning
1 time
Sværhedsgrad
medium
Ingredienser
Bøf
1 stor bøf (ca. 250-300 gram) - gerne af velhængt dansk højreb
Hvidløg
Timian
Rosmarin
Smør og olie til stegning
Grønt smør
Em god håndfuld krydderurter (fx estragon, kørvel, persille, oregano og ramsløg)
Smør
Lidt olivenolie
Salt og peber
"Bistrup salat"
6 blade hovedsalat
En lille håndfuld brødcroutoner
1/4 skalotteløg
En lille håndfuld krydderurter (fx persille, koriander, purløg, kørvel, ramsløg)
Ventreche (italiensk peberbacon - ikke røget)
Sennepsvinaigrette
Ca. 1/2 dl planteolie
Et par skefulde rødvinseddike
Salt
1/2 teskeful dijonsennep
1/2 teskefuld grov fiskesennep
1/2 teskefuld brun farin
1/2 fed hvidløg
Lidt hakket skalotteløg
Lidt knust chili
Credit
Margrethe Kofoed Olsen