Bistro Bohemes kalvetatar med trøffelolie

Kategori: Forret, Frokost, Hovedret

Årstid: Forår, Sommer, Efterår, Vinter

 Bistro Bohemes kalvetatar er berømt for at smage af lidt mere end den klassiske tatar.

1. Tataren er enkel at lave: Alle ingredienser røres sammen og tataren smages til efter behag

Anrettes med radiser, kartoffelskiver, ristet rugbrød og lidt sprød salat

 

Se flere opskrifter »

Tid i køkkenet/total: Ca. 15 minutter

Antal personer: 2 som forret/frokostret

Tilberedning: Enkel

Sundhed: Sund

Sæson: Hele året

 

Ingredienser:

250 g. hakket kalvekød

Dijon sennep

Creme fraiche

Trøffelolie

1/2 hakket rødløg

Kapers

Cognac

10 hakkede cornichoner

Lidt hakket estragon

Salt og peber

 

Radiser, friterede kartoffelskiver, ristet rugbrød og blandet salat til servering

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.