Picture

Moderne cafemad på Cafe 8tallet
I Bjarke Ingels’ imponerende bygning 8-tallet i Ørestaden ligger Café 8tallet med smuk udsigt over kanalen og naturlivet på Amager Fælled.

Caféen er tjekket indrettet med Gubi stole og Dixon lamper, og på menukortet finder du både klassisk cafémad, smørrebrød, gode bistroretter om aftenen og brunch hver dag. Der er masser af solrige siddepladser udenfor, børn er velkomne og der er gode parkeringsmuligheder.

8tallet afholder flere arrangementer i løbet af året – både små koncerter og grillaftenener, så hold øje med kalenderen.

Picture

Autentisk indisk på Rasoi
Traditionel indisk mad møder nordisk design i unik forening på Rasoi, som ligger i Bjarke Ingels’ prisvindende hus VM-bjerget mellem de to metrostationer Bella Center og Ørestad. Når vejret er til det, dækkes der op på terrassen på den bilfri promenade langs kanalen i Ørestad.

Restauranten er indrettet i cool, nordisk stil med naturmaterialer som skind og træ, men også med farverige, indisk inspirerede detaljer. Midt i rummet er et stort langbord, hvor man kan møde de andre gæster på en hyggelig og uformel måde.

Maden er klassisk indisk, og her er både retter fra nord og syd. Retterne er krydrede, selvfølgelig, men der er også milde retter til dem, der ikke kan lide det for stærkt. Alt laves fra bunden af indiske kokke, som kan deres håndværk til fingerspidserne.

Picture

Klassiske retter i moderne klæder på Restaurant Royal Golf
Restaurant Royal ligger i Royal Golf Club i Ørestad, men her er åbent for alle – også dem uden golfkøller. Foran Restaurant Royal er en kæmpe terrasse lige ud til golfbanen, og fra restaurantens panoramavinduer kan man se grønt så langt, øjet rækker.

Der serveres morgenmad til de morgenfriske, og til frokost kan man få burger, smørrebrød og lette retter. Om aftenen bydes der blandt andet på en dagens ret til 118 kr. samt innovative a la carte retter, som tager udgangspunkt i de danske sæsoner.  

Picture

"Family Style" dining på Rambla Bar & Grill
Rambla Bar & Grill ligger bag Field’s og er lækkert indrettet med rå beton, læder, smukke lamper og kig til den åbne grill. Om sommeren serveres der også ude.

Kortet består af mange småretter, der kan deles ved bordet ”family style”, og som man kan spise mange af, så man kan komme vidt omkring i det store kort. Det er en hyggelig og social måde at nyde et måltid på sammen, og tanken bag er også netop, at der på Rambla skal være en afslappet, tilbagelænet stemning, men i fuldstændig cool, moderne stil. Til frokost er der udover småretterne også sandwich og burgere.

Picture

International gourmet på The Dining Room
The Dining Room ligger på 25. etage på Radisson SAS Scandinavia Hotel med fantastisk udsigt over København og lige på kanten til Ørestad. Det er en af områdets absolut mest ambitiøse restauranter og et sted man tager hen, når man vil imponere.

Stilen er international gourmet på et højt plan, og The Dining Room tilbyder for eksempel 6-retters menuer med tilhørende vinmenu, der er nøje afstemt og tilpasset maden.

Indretningsmæssigt er der tænkt over alle detaljer i den stilfulde restaurant. Baren er placeret i den ene ende af lokalet og holder samme høje designmæssige niveau som resten.