
mmoks - Odense
Hold din julefrokost i vores festlokaler, og overlad det trygt til os at at kokkerere en solid buffet, som er sprængfyldt med alle juleklassikerne tilsat et par velvalgte mmoks-twists.
Vi trakterer med en julebuffet i 3 serveringer.
1. servering serveret på tallerken:
Rugbrød med masser af kerner
Koldhævet surdejsbrød
Smør med ymer
Pisket svinefedt med bacon
Sild marineret i æbleeddike, dild og vintergrønt samt rødløg og tyk fløde
Enebærrøget laks med akvavitemulsion og rå glaskål
Hjertesalat med rejer, lime og brødkrummer
Hønsesalat vendt med purløg, cornichoner og spæk
2. servering som buffet:
Julesylte med sprængt gris, syltede grønne tomater og løg
Frikadeller med smagen af jul og stuvet kål
Grønkålssalat med peanuts, honning og spicy andebryst
Medisterpølse med karamelliseret kartofler
Rødkål kogt med solbæreddike, timian og andefedt
Rullesteg med masser af krydderurter og portvinssovs
3. Servering i skåle på bordet:
Korn a la mande med kirsebær og sukkerristede mandler
Kaffe/te og småkager i buffeten
__________
Dertil serveres alm. øl, juleøl, sodavand og vin ad libitum fra buffet.
Kr. 645 per person ved min. 15 personer.
Tilkøb:
Velkomstdrink med snacks ved ankomst: 95,-
*Pris per påbegyndt time efter kl. 24 inkl. drikkevarer: 3000,-
Menuen er tilgængelig fra d. 20. november og frem til jul - Bestil allerede nu!
Skriv til info@mmoks.dk

Klosterkroen - Odense
KLOSTERKROENS JULEMENU (Kan bestilles til servering fra 1. nov. til 30 januar)
Forret:
- Hvide marinerede sild serveret med karrysalat, løg og kapers.
- Stegte sild serveret m. æblekompot og peberrod.
- Smilende æg - håndpillede rejer - dansk kaviar
Mellemret:
- Lun postej m. ristede svampe, sprødt håndskåret spæk og hjemmesyltede rødbeder.
Hovedret:
- Klassisk flæskesteg m. hvide kartofler og god brun sovs
- Rosastegt andebryst serveret m. hjemmelavet rødkål og brunede kartofler
Dessert:
- ris á la mande m. hakkede mandler samt kirsebærsovs
(min. 4 kuverter)
Pris kr. 295,-
TILKØB (Kan bestilles som tilkøb til servering fra 1. nov.) Priserne gælder pr. pers.
- Senneps sild med tilbehør 49,-
- Smørstegt fiskefilet med remoulade og citron 49,-
- Tarteletter med høns i asparges (2 stk pr snude) 39,-
- Osteanretning 69,-
(min. 4 kuverter)
Klik ind og se flere Julefrokost muligheder....

Kong Volmer - Odense
Kong Volmer fejrer Julen 2017 med det klassiske bord.
Traditionen tro serveres velkendte juleretter fra havet, det kolde og lune bord samt det søde.
Derudover er der special retter såsom Kalvesylte, Æbleflæsk og Høns i asparges.
For selskaber er sammensat forskellige Julepakker.
Klik ind og se alle Julepakkerne.......

Mørkenborg Kro - Veflinge
Juleanretning (serveres) alle åbningsdage mod forudbestilling
FRA 17 NOVEMBER TIL 26 DECEMBER
Marineret sild med karrysalat
Stegte sild
Fiskefilet med remoulade
Julemedister med grønlangkål og brunede kartofler
Flæskesteg med rødkål
Sylte med sennep og rødbeder
Ris a la mande med kirsebærsauce
Årets julekage
Kr. 198.00 (også ud af huset)
STOR JULEANRETNING tilføjes flg. retter:
Varmrøget laks med rygeost
Gravad laks med rævesauce
Mørbradbøf a la creme
Roastbeef med remoulade og peberrod
Brie med hyben kompot
Kr. 288.00 (også ud af huset)

Teglværksskoven - Nyborg
4 retters december menu i Teglværksskoven
onsdag – lørdag fra 17.30 – 22.00
Sprød stegt torsk
luftig karry – jordskok – kapers – vagtelæg
Terrin af svinekæber
æbleflæsk – rugbrødsflager – asier
Fyldt andebryst
karamelliserede kartofler – vinterkål – tørrede blommer – Cognacsauce
Ris a la mande
iscreme – kirsebær – søde mandler
Menu
4 retters menu 395
Tilkøb af 3 danske oste 75
Vin
4 retters vinmenu 375
Hele pakken 995
velkomst & 3 x snacks – 4 retters menu inkl. vinmenu, kaffe med sødt & avec

Kongebrogaarden - Middelfart
Hos Kongebrogaarden i Middelfart nyder de at dække op til den festlige julefrokost, med præg af en hyggelig juleatmosfære og gode smagsoplevelser.
Her er plads til alle - uanset om du er til stor julefrokost med mange glade julegæster, musik og underholdning, eller om du er til en stille og rolig julefrokost.
Julebuffeten er baseret på et twist af økologi, det nordiske samt det traditionelle. Klik ind og se hele programmet.
Husk, at du kan nyde det hele lidt længere, hvis du bliver og overnatter. Priser fra kr. 297,50 pr. person inkl. lækker morgenmad.
Klik ind og se alle Julefrokost muligheder....

Havnens Gourmet - Odense NØ
Traditionel Julefrokost 2017
Hvide marinerede sild med løg, capers & hjemmelavet karrysalat.
Rørt æggemousse med friske krydderurter, rejer og kold røget laks. (portions anrettet)
Torske rillette med frisk peberrod med kapers og citron & dildolie. (portions anrettet)
Lun leverpostej med bacon & champignons.
Tarteletter med høns i asparges.
Medister med grønlangkål,sennep & rødbeder.
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
2 slags ost med kompot & sæsonens frugt.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Der serveres hjemmebagt flutes, rugbrød og knækbrød til diverse retter.
Pris pr. person (ud af huset)…………………………………………………………238,-
Pris pr. person i huset inkl. kaffe og isvand (6,5 time)……………………. 418,-
VED TILKØB:
Æbleflæsk ……………………………………………15,-
Frikadeller…………………………………………. 15,-
Mørbradbøf med løg & agurkesalat………. 30,-
Fiskefilet med remoulade & citron………… 30,-
Varmrøget laks med
flødepeberrod og tyttebær …………………… 30,-
Røget ål med æggestand………………………. 50,-
Klik ind og se Det store Julebord samt Den Utraditionelle Jul.....

Restaurant Nordatlanten - Odense
Den traditionelle julefrokostbuffet kl. 18.00
(Minimum 15 personer)
Hjemmebagt rugbrød og flûte
Marinerede- og kryddersild – karrysalat
Æg – rejer – mayo – citron
Rillette af svin – baconcrumble – sennepsmayo
Koldrøget laks – friskostcreme m. krydderurter – dildsne
Paneret torsk – citronmayo
Lun leverpostej – champignon - Bacon
Sprængt svinekam – flæskesværd – rødkål – brunede kartofler – sauce
Andebryst – æblekompot
Ris a la mande kirsebærsauce
Ostebræt med danske oste – mandler i honning m. kvan
Pris pr. person 350,-
Pris pr. person Inkl. Fri øl, vand og vin fra kl. 18.00 til kl. 22.30 685,-
Kaffe ad libitum med hjemmelavet sødt 60,-
Natmad:
Kartoffel/porresuppe med bacon, purløg & creme fraiche 75,-
Hotdogbuffet med hele svineriet 75,-
Aftaler om Julefrokoster skal aftales og reserveres gennem Restaurantchef Julie Moeslund Hansen på: julie@restaurantnordatlanten.dk
Klik ind og se flere Julefrokost muligheder....

Munkebo Kro - Munkebo
Julen på Munkebo Kro anno 2017
Hvide og røde sild med karrysalat og løg.
Hjemmerøget laks med krydderurtedressing.
Fiskefrikadeller med grov remoulade.
Rødspætteroulade med spinat og tomat.
Helstegt kalveculotte med syltede rødløg og cremede champignon.
Andebryst med lun valnøddesalat.
Svinemørbrad med flødestuvet grønkål og sprød bacon.
Farseret ribbensteg med smørstegt rødkål.
Chokoladekage med appelsin og hasselnødder.
Ris a la mande med ristede mandler og kirsebærsauce.
Osteanretning med tilbehør.
Julefrokost den 24/11 & 01/12 – fra kl. 18.00 - Med dans & musik, pr. person kr. 348,00
Julefrokost den 25/11 & 02/12 – fra kl. 18.00 - Serveres julefrokost uden musik kr. 258,00
Buffeten serveres gerne andre dage, ved forudbestilling – ved få reservationer, anrettes der med små fade på bordene
Dørerne åbnes kl. 18.00
Julemenu
Røget Andebryst
serveret med appelsinsalat, tranebær og nødder
Kronhjort filet serveret med majstærte, æble og rødkålssauté,
nøddekartofler og morkelsauce
Æblesorbet med nøddeknas og mascaponecreme
2 retter kr. 295,00
3 retter kr. 355,00
Serveres hver weekend fra den 24. november eller ved forudbestilling
Julemenu ud af huset
Middagen til Juleaften kan hentes på Munkebo Kro mellem kl. 12.00 og 13.00.
Andesteg med det klassiske tilbehør, og ris a la mande med kirsebærsauce
Pr. person kr. 215,00

Restaurant Skovbakken - Odense
Julebuffet 2017 - kl.18.30-01.00
Hvide og røde sild m. karrysalat og friskbagt rugbrød.
Dild-gravad laks med fennikel og hvid peber samt en hjemmelavet senneps-dressing.
Rejer m. mayonnaise og citron
Lun fiskefilet á la orly m. tomatsauce, citron og persille frites.
Tarteletter m. høns i asparges
Lun leverpostej m. bacon og ristede champignon.
Lun æbleflæsk
Black Angus Oksefilet med julegarniture og pom. a la creme
Medister m. grønlangkål og brunede kartofler
Ribbensteg m. rødkål, surt samt appelsin
Franske oste m. div. Garniture
Ris á la mande m. lun kirsebærsauce
Kaffe,te og julesødt
Fri øl-vand-vin til kl.01.00
Pris pr. person Kr. 675,00
Bindende antal senest 4 uger før!
Klik ind og se flere Julefrokost muligheder....