Picture

Kystgaarden - Gilleleje

Kom op på toppen af Sjælland ved Tinkerup Strand og nyd lidt lækkert Jazz og dejlig mad fra grillen. Arrangementet starter kl. 19:00, hvor der kommer lækkerier på grillen alt i mens Que Bossa spiller skøn Jazz. Udsigten er helt vidunderlig ved stranden på sådan en Midsommeraften. Se programmet og bestil bord.

Picture

Restaurant Fyrtøjet - Nyhavn

Sankt Hans kan også fejres i Nyhavn med en lækker menu og man bliver ikke snydt for bål, for det tændes lige foran restauranten når mørket falder på. Så bestil bord og nyd Midsommeren i Nyhavn med dejlig mad og bål. Menuen kan også nydes til frokost fra kl. 11:30.

Picture

Fortet - Karlslunde

Ved Mosede Fortet ligger den hyggelige Restaurant Fortet, som byder på en varieret Sankt Hans buffet ved vandet fra kl.18:30. Efter maden er der bål i strandkanten. Husk at bestille bord!

Picture

Munkebo Kro - tæt på Odense

Munkebo Kro ligger i det charmerende og smukke trelænget bindingsværkshus med stråtag og udsigt over Kerteminde Fjord. Sankt Hans aften fejres med en lækker menu, som serveres fra kl. 17:30 - 21:00. Herefter er der bål på fjorden, som både kan ses fra restauranten eller man kan gå hen til vandkanten.

Picture

Jenners Seaside - Greve

Ude i Køge Bugt ligger den lille hyggelige mosede havn og her finder man Jenners Seaside, med udsigt til bugten, kysten og havnen. Her fyldes grillen med lækkerier alt i mens man smager sig igennem forretterne og til slut en skøn sommer dessert. Som mørket falder på tændes bålene langs kysten så langt øjet rækker.

Picture

Restaurant Krabben - Vallensbæk

Få en maritim Sankt Hans aften i Vallensbæk havn på Restaurant Krabben. Her er forberedt en lækker menu som kan nydes inde eller på den overdækkede terrasse midt i havnen. Efter middagen går alle ned til vandet for at nyde Midsommer stemningen og varmen fra bålet.

Picture

Næsbyhoved Skov - Odense

Næsbyhoved Skov åbner aftenen med en velkomstdrink kl. 18:00 til en hyggelig Sankt Hans aften med udsigt til havnen. Efter en 3 retters menu samles traditionen tro gæsterne til sammen at synge Midsommervisen ved bålet foran restauranten.