Snup en tur til Frankrig
Den franske café Se Tgv Cafés hjemmeside, som er placeret lige over for Banegården, har lavet endnu et koncept. Hver måned hele året byder caféen på en ny menu fra en region i Frankrig. I juli drøner lyntoget en tur til Bourgogne og tilbyder en 2-4 retters menu, med tilhørende vine fra regionen. 

Tgv


Slæng dig i solen på Norsminde Kros terrasse

Terrassen på Norsminde Kro er et must. På en smuk køretur langs skov og strand, 20 km. fra Aarhus, bliver man ført til et sommerunivers i den lille lystbådehavn ved Norsminde. Kroens store flotte terrasse ligger ned til vandet, og køkkenet byder både på danske og franske klassikere til frokost, og et brasseriekøkken på højt niveau om aftenen.

På havnen ligger der også en lille fiskebod hvor man kan købe alt fra pil selv rejer, fiskefrikadeller med en rubber, røget og ferske fisk. Skønt alternativ evt. til restauranttrætte unger, eller som en "petit frokost" inden aftenens helt store feriemiddag.    

Se Norsminde Kros profil på Spiseliv
 

Prøv et nyt dejligt sted midt i byen
En af Per Bruuns tunge drenge fra emmerys "i gamle dage",  Allan Enevoldsen har åbnet en flot butik lige på Strøget. Her tilbydes der mad i og ud af huset, brød på mel der bliver kværnet i butikken, kaffe fra  eget risteri og butikssalg af brød og kager. Ifølge folkene bag er ambitionen at skabe Århus’ foretrukne fødevarebutik. Foodfein vil altid søge de bedste råvarer og være mest effektiv i udnyttelsen af dem. De begrænser alle former for tilsætningsstoffer og søger rene varer.

Se Foodfeins hjemmeside


Åh ååhhhh Åen.. det skal man da også
Det er her, det sker. Åen er i sommermånederne smækfyldt med liv og glade dage, og et broget udvalg af cafémad. Her er  Café Faust er et af de gode cafékøkkener, hvor der også er rig mulighed for at få et godt glas vin. Brasserie Ferdinand synes at holde deres flotte niveau som en af byens førende brasserier og i juli vil terrassen konstant summe af madglade sjæle.

Åen er ikke længere bare en café gade, men har i de sidste år også udviklet sig med forskellige barer og natklubber, og der er mere at komme derned efter.

Se Café Fausts profil på Spiseliv

Se Brasserie Ferdinands profil på Spiseliv