Aalborg – Restaurant Fusion

Kigger man ud på vandet, skal menuen næsten indeholde fisk og skaldyr. Det er derfor et must at tage på Restaurant Fusion i Aalborg der kombinerer gourmetmad og sushi. Du kan vælge mellem et utal af lækre moderne retter, som kan nydes fra første parket med udsigt til Limfjorden i nordens Paris.

Aarhus – Restaurant Koch

Aarhus har flere steder med vandudsigt, men skal man helt op i den øverste liga, så må Restaurant Koch være stedet. Brødrene Koch har altid sat en ære i at gøre sig umage og udfordre kendte smage på nye overraskende og ikke mindst velsmagende måder. Disse værdier går tydeligt igen i samtlige retter, som tilsammen udgør den gastronomisk eksperimenterende menu Evangelium.

 

Silkeborg – Michael D

Vi tolker lidt frit på begrebet kyst, og fremhæver også denne perle ved siden af Gudenåens vande. Restauranten er tilknyttet Hotel Radisson Blu, hvilket betyder at man kan nyde den overdådige morgenmadsbuffet alle ugens dage. Restauranten har også et lækkert aftenkort, hvor du kan vælge mellem a la carte eller en sæsonmenu. Lækker mad med panoramaudsigt til Gudenåen.

Vejle – Remouladen

På Remouladen fandt man hurtigt ud af fordelene ved vandet. Man har oplevet stor succes siden man i 2014 rykkede til Vejle Lystbådehavn. Remouladen vandt prisen som Bedste Danske Frokostrestaurant i Den Danske Spiseguide, og når man har prøvet en frokost på havnen i Vejle er man ikke i tvivl om hvorfor. Man har både åbent til frokost og aften.

Odense – Næsbyhoved Skov

Udover idyllisk vandudsigt har Næsbyhoved Skov også unikke historiske rammer at byde på i Odense Havn. Menukortet består af klassikere med et moderne twist.

Nyborg – Restaurant Lieffroy

På Fyns yderste kant ligger Restaurant Lieffroy. Med udsigt over Storebælt kan man nyde 3 retter til 395,- Det er ikke alene historiske omgivelser, men også en lang historisk gastronomisk tradition familien Lieffroy står for.