Sankt Hans aften med bål_4

Albatrossen & Co. - Brøndby havn

Med en formidabel udsigt direkte ud over Brøndby Havn fra den store udendørs tagterrasse på første sal samt udsigten fra vinduerne inde fra den flotte nyrestaurerede restaurant er der masser af plads til at nyde Midsommeraftenen med dets smukke lys over vandet og en lækker 3 retters menu.

Picture

Restaurant Hummer - Nyhavn

I den roligere ende af Nyhavn kan man bl.a. nyde det store skaldyrsfad hos Restaurant Hummer og samtidig være tæt på Nyhavns bål, hvor der både vil være båltale samt musik. 

Picture

Gisseløre - Kalundborg

Hos Gisseløre sidder du næsten i vandkanten, uanset om det er på terrassen eller inde bag vinduerne. Restaurant Gisseløre har de skønneste selskabslokaler og en dejlig lys a la carte.

Reserver bordet og smag på det meste med en 5 retters smagsprøve menu (min. 2 personer). Klik ind og se hele menukortet.

Picture

Couloir Bistro - Amager Strand

Bistroen er holdt i en simpel, rå, industriel stil. Her er bygningens ventilationsrør fritlagte og baren er minimalistisk indrettet med kun de allernødvendigste ting, som bliver langet over den smukke kobber bordplade, som løber hele vejen langs bistroens aflange bar. Sankt Hans aften her kunne være en rødspætte med nye kartofler, kapers, grillet citron, smørsauce og frisk dild på toppen, inden turen går ned til vandet med bål og sang.



Sankt Hans aften med bål_2Restaurant Arti´kok Picnic kurv - Brøndbyøster

Skal I ud til vandet og ønsket er at sidde i klitterne med tæerne i sandet, så hent en dejlig picnic kurv hos Restaurant Arti´kok på vejen. Det er let at komme til fra Roskildevejen og parkere foran restauranten og hente aftenens kurv fyldt med lækkerier til denne smukke midsommeraften.

GRATIS halv flaske rødvin pr 2 personer (Kan byttes til 2 alm flaskeøl, eller sodavand, men desværre ikke hvidvin)

Alt er pakket individuelt og Inkluderer brød, smør og bestik. Pris kr. 200,-
Kurven skal bestilles via mail: artikok@artikok.com

Tortilla chips med salsa - Asparges med røget laks og urtecreme - Hr Nielsen skinke med hummus og syltede rødløg - Hønse salat - Vesterhavsost med oliven - Jordbærdessert m marengs, creme fraiche, chokoladecreme, karamel og karse