De færreste har måske sat tænderne i en kænguru. Men siden august 2018 har københavnerne fået mulighed for at smage den hoppende, australske specialitet. Kængurukød er nemlig et af de 15 faste kødelementer, som har fundet vej til Københavns nyeste kødimperium, Restaurant Ilden på H C Andersens Boulevard.

Restaurant Ilden er Sjællands første originale grillbuffet, og med velbesøgte afdelinger i først Roskilde og derefter Næstved er det nu blevet københavnernes tur til en langstrakt rejse gennem skønne, møre kødstykker.

Konceptet er ganske enkelt. Spis til du styrter, fortæller Brian Knudsen, som er en af de tre ejere af Restaurant Ilden.

»Vi vil give vores gæster en hel anden madoplevelse, end de finder på det lokale bøfhus. Her får du ikke bare ét stykke oksefilet og ét tørt, fedtfattigt kalkunbryst. Hos os kan du gå ombord i en lækker grillbuffet med 15 forskellige stykker kød og den tilhørende salatbuffet. Og du kan gå ligeså mange gange, du vil.«

Billig grillbuffet resten af 2018

Resten af året kan du oven i købet spise til du styrter ekstra billigt på familierestauranten. Brian Knudsen fortæller nemlig, at Restaurant Ilden kører et skarpt efterårstilbud hver søndag-torsdag i København. Her er grillbuffetens pris næsten halveret, så du kun skal af med 118 kroner for alle de supermøre herligheder.

»Det er vores måde at sige til københavnerne, at nu er Ilden kommet til København,« fortæller Brian Knudsen.

Udover det glade kødvanvid er der en endnu større salatbar, som er inkluderet i prisfesten. Alt, hvad man kunne ønske sig af gængs grønt ligger klar til din tallerken, så du selv kan blande og plukke af favoritterne. Der er naturligvis også, fortæller restaurantejeren masser af lækkert tilbehør såsom friterede løgringe, pommes frites, kyllingenuggets og andre sikre vindere, som falder helt i tråd med hovedelementerne; de langtidstilberedte udskæringer, som enhver sløv kniv skærer sig igennem med lethed.

Perfekt til selskaber

Tidligere husede adressen en Jyske Bank-filial, men nu er banken, inklusiv den skønne kælder, omdannet til stort spisehus med plads til 295 gæster. Og særligt i kælderen er der masser af små hyggekroge, som indbyder til glade samtaler og god stemning. Og så er rummene også perfekt til selskaber – uanset størrelse, for uanset om selskabet er på 15 eller 120 kan Restaurant Ilden lave plads til en uforglemmelig aften.

Indretningen har fået en stor og lækker overhaling, så atmosfæren er hyggelig og indbydende med gråblå vægge, naturelementer og varme glødepærer.

Restaurant Ilden er en familierestaurant, hvor alle er mere end velkomne. Det årvågne og vakse personale sørger for, at spiseoplevelsen glider perfekt og uden gnidninger. Det eneste gæsterne skal sørge for, er at blive mætte. Det gælder både børn og voksne, og derfor er der også sørget for mad, vand og vin til enhver smag her hos Restaurant Ilden, hvor de brænder for det gode kød.