Fisk
1. Læg spættefileterne med skindsiden nedad. Fordel dild og lime samt krydder med salt. Klap fileterne sammen så skindsiden er yderst
2. Lige før servering steges fileterne på panden i varm olie – stegetid et minut på hver side
3. Anret dem på varme tallerkner og krydder overfladen med salt
Grønt
1. Kog bønnerne i saltet vand og afkøl dem i koldt vand. Skær peberfrugten i strimler.
Skær blomkålen i små ikke for tykke stykker og hak løget
2. Bland alle de rå grøntsagerne i en skål med olien og fordel det på tallerknerne sammen med fisken
Avocado-tomatsalsa
1. Hak avocadokødet groft. Skær tomaterne i grove tern og hak løget
2. Avocado, tomat og løg vendes sammen og krydres det med salt, tabasco, limesaft og dild
3. Server retten i 2 portionsskåle som ”saucen” til retten