Il Becco betyder næbbet på italiensk. Og næbbet henviser i denne sammenhæng selvfølgelig til munden. Il Becco ligger få skridt fra Torvehallerne i København og serverer simpel, smagfuld og rustikt mad. Ejerens varemærke er god kvalitet og friske råvarer. Det gælder også, når de fremtryller pizzaer i køkkenet. For her fås måske byens bedste og største pizzaer til få penge. I hverdagene indtil kl. 16 og til 69 kr. og aftenprisen er 115 kr.


Økologi på kortet

Il Becco har et enestående udvalg; 13 økologiske pizzaer. Min ledsager og jeg gik ombord i to pizzaer: Prosciutto og Patate e erba. Da tjeneren kom med pizzaerne, måtte vi optage hele to borde, da pizzaerne fyldte godt. De blev serveret på store træbrædder og duftede himmelsk. Pizzaer i disse størrelser deler man selvfølgelig. Den første pizza Prosciutto var med tomat, mozzarella, Morcia skinke, Karl Johan svampe og basilikum. Den anden Patate e erba med tomat, mozzarella, karlofler, løg og røget bacon. Begge pizzaer havde en lækker sprødhed. Bundene var tynde og dejen smagfyldt. Der var ikke sparet på fyldet, så det var en ordentlig mundfyld med de to store pizzaer. Min ledsagers favorit var Patate e erba pga. af en dejlig røget smag af bacon, der stod godt til osten og den sprøde bund. Selvom vi ankom sultne, måtte vi endda levne. Men det dejlige på Il Becco er, at man som i USA kan tage resten med hjem. Og det i sig selv, er en bæredygtig tankegang.

Pizzaerne kan varmt anbefales som frokost eller aftensmad i godt selskab på restauranten eller som takeway en søvnig søndag aften.

Il Becco

Frederiksborggade 27
1360 København K

Tlf.: 60 66 97 62