Cafe Nöa´h indbyder til sommerlig hygge på sine terrasser som emmer af sydlandske himmelstrøg, rammet ind af grønne palmer, læhegn af glas og udsigt til badende på den lille hvide sandstrand foran cafeen.

Øko salater, cocktails og badestrand på Islands Brygge_1

Dagen igennem hersker en skøn dynamisk stemning, da cafeen er flittig besøgt af glade gæster, som nyder godt af den friske og velsmagende grønne mad til brunch, frokost og aften, en god kaffe med kage eller is - alt sammen hjemmelavet og af høj kvalitet. Her er god plads og med mange små kroge, hvor der sidder folk med deres arbejde, alt imens de får god service og internet forbindelse.

Øko salater, cocktails og badestrand på Islands Brygge

Salaterne med bl.a. grillet Haloumi eller Chevre Chaud samt bowls med hjemmelavet falafel, er et kæmpe hit hos de "unge voksne", som sætter pris på kvalitet og sundhed. Hertil friskpressede juicer, som alle er nogle rigtige immun boostere til det travle folk, som her kan nyde en fridag, en stund eller en festlig aften med vennerne, i en oase af feriestemning hos Cafe Nöa´h på Islands Brygge.

Øko salater, cocktails og badestrand på Islands Brygge_2

Hen på eftermiddagen mikses cafeens versioner af cocktails, som bl.a. Daiquiri og Piña Colada, lavet af de friskpressede juicer, som Cafe Nöa´h i den grad er kendt for. Cocktail kortet byder også på sommerdrinken Apèrol Spritz og kaffecocktailen Espresso Martini, som altid er en vinder ovenpå et lækkert måltid. 

Om aftenen når mørket sænker sig, omgivelserne falder til ro og cafeens lys tændes, er der stadig liv på terrassen, og indenfor i den hyggelige stue, hvor køkkenet fortsætter med at kreere lækre aften retter, til madglade gæster, som serveres med et smil af det søde og opmærksomme personale.