Sidst var det danske michelinkokke som Paul Cunningham og Thomas Rode, der blev hyldet med Nordisk Spisehus' fortolkninger af nogle af stjernekokkenes signaturretter i et dansk michelintema. Denne gang er inspirationen hentet fra den kulturelle smeltedigel, New York.

Nordisk Spisehus skifter nemlig tema hver anden måned og det er ikke kun maden, men også indretning og stemning der skifter, så man som gæst får den fulde oplevelse af temaet. 

Det smukt indrettede Nordisk Spisehus i Aarhus' happening gade, M.P. Bruunsgade fortolker og hylder i de kommende to måneder retter fra nogle af New Yorks mest trendy restauranter med michelinstjerner. Det er bl.a. Jean Georges, Le Bernadin, Gordon Ramsay at The London og ikke mindst danske Mads Refslunds ACME.

Køkkenchef Dennis Juhl Jensen fra Nordisk Spisehus fortæller om det nye tema: ”Det er en super fed oplevelse, og ikke mindst stor inspirationskilde, at få en masse retter ind i køkkenet fra kun de allerbedste restauranter og kokke i New York. Og en spændende udfordring, at få dem alle til at spille sammen via vores eksklusive nordiske køkken. Det er da også bare fedt at få lov at demonstrere, at Nordisk Spisehus kan følge med på internationalt topniveau. Husets egne retter til den nye menu har kun været med til at hæve niveauet yderligere og sætter de udvalgte retter i et spændende nyt perspektiv.”

 

Menuen for New York temaet ser sådan her ud: 

 

Tun, foie gras og citron - Restaurant Le Bernardin

Marineret laks, pære og creme fraiche - Jean Georges

Blomkåls panna cotta med parmesan - Restaurant Ai Fiori

Gravet lam, stenbiderrogn og korn - Nordisk Spisehus

Stegt andebryst, skorzonerrod og kål - Gordon Ramsey at The London

Dansk unika ost med jordskokker - Nordisk Spisehus

Syltede grønne tomater og valnødder - Nordisk Spisehus

Chokolade og ymer - Mads Refslund, ACME
 

Priser fra kr. 399 - 749.