Mortens Aften på Sjælland 2017

5/10 2017

 

Mortens aften er bare en hyggelig aften sammen med familie og venner. Hvorfor ikke komme ud og bliver serveret for, på en restaurant, som bare kan det der med stegt and og tilbehør. Spiseliv giver her et bud på nogle gode restauranter i København og omegn.

Restaurant Upstairs - Roskilde

Restaurant Upstairs - Roskilde

MORTENS AFTEN D. 10. NOVEMBER KL. 17.30
Gammeldaws and m/æbler og svesker, rødkål, sovs, brunede og hvide kartofler
Dessert: Æbletrifli

Pris kr. 325,-
(Det er også muligt at afhente ud af huset)

Restaurant Upstairss profil på Spiseliv »

Det Lille Apotek - København K

Det Lille Apotek - København K

Den 10 november traditionen tro serverer Det Lille Apotek den kendte Mortensaftenmenu:

Let røget Nordsø laks
flot snitte med urtecreme og laks

Gammeldags andesteg
¼ ovnstegt landand med sukkerbrunede og hvide kartofler, rødkål, svesker, andesauce og ribsgelé

Gammeldags æblekage med flødeskum og ribsgelé

2retter…… 265-

3 retter…… 325-

Det Lille Apoteks profil på Spiseliv »

Støvlet Katrines Hus - Sorø

Støvlet Katrines Hus - Sorø

Morten Aften hos Støvlet Katrine fredag den 10. november 2017 fra kl. 17.30

Stegt kulmule
Græskarpuré, syltede græskar og purløgs olie

Gammeldags Andesteg af ” Gråsten Berberi and”
stegt med æbler og svesker serveret med figen rødkål, andesky, hvide og brunede kartofler

Køkkenchefens æblekage
af friskplukkede æbler fra genboens have

3 retter kr. 385,-
2 retter hovedret og dessert kr. 285,-

Støvlet Katrines Huss profil på Spiseliv »

Café Petersborg - København K

Café Petersborg - København K

Mortens aften den 10. november 2017 hos Café Petersborg fra kl. 18:00

Gravad laks…….kr. 118,-
Mortens and med rødkål, brunede og hvide kartofler samt sauce, surt og sødt……kr. 228,-
Gammeldags æblekage med flødeskum…..kr. 75,-

Pris for samlet menu, kun kr. 348,-
Forudbestilling er en nødvendighed

Café Petersborgs profil på Spiseliv »

Restaurant Krabben - Vallensbæk havn

Restaurant Krabben - Vallensbæk havn

Mortens aften fredag den 10. november 2017 fra kl. 17.00

FORRET:
LAKSETARTAR rørt med friske krydderurter, serveret med sprøde, puffede maltpuder, syltede brunoiarse af æble, letrøget selleripuré og dild.

HOVEDRET: 1/2 AND med hvide og brunede kartofler, hjemmesyltet rødkål, syltede agurker og kraftig andeskysauce.

DESSERT:
CHOKOLADE BROWNIE med blød og sprød appelsinmousse samt rød skovsyre.

Pr. couv. kr. 365,-
Børn u/12 år 265,-

Krabbens profil på Spiseliv »

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.