Nu er det ved at være to år siden du slog dørene op til brasseriet, hvordan har de sidste år været? 
De har været virkelig gode. Vi startede helt fra bunden med at sætte lokalerne i stand, og vi var i starten kun 4 fuldtidsansatte, som arbejdede virkelig hårdt alle sammen. I dag er der 17 ansatte, hvoraf de 5 er fuldtidsansat og jeg begynder at kunne holde en smule fri indimellem også.  Restauranten har samtidig udviklet sig meget i løbet af de seneste to år, både indretningen og i forhold til menukortet. Man kan sige at det her hos os fungerer lidt som et hjem, hvor små ændringer i såvel indretningen som menukort hele tiden er i spil.
 
Hvorfra startede drømmen om at skabe et sted med fransk rustik mad?
Jeg har i flere år arbejdet om sommeren på brasserie i Paris, og drømmen begyndte måske allerede at spire lidt i den forbindelse. For to år siden bød muligheden sig for at leje sig ind i lokalerne her, hvor cafe og Brasserie Juliette i dag holder til, og så slog jeg til. Det har været vigtigt for mig at skabe et sted med hjemlig hygge, og hvor stemningen er uformel og rar. Her i restauranten rykker gæsterne gerne lidt sammen om bordet, hvis der er fuldt booket, og man er mange ved bordene.  Indretningen er også ret afslappet og består af loppefund og en masse forskellige stole, billeder på væggen, bløde tæpper og puder. Her er hjemlig hygge, uformel og afslappet stemning og jeg kan virkelig godt lide at skabe rammerne for, at vores gæster føler sig hjemme. 
 
Juliette, du skriver på menukortet at der i Brasseriet findes fransk bistromad med et twist. Hvorfra bliver du inspireret til dette twist og hvordan kommer det til udtryk? 
Jeg er født og boede de første år af mit liv på Tahiti, hvor min mor kommer fra. Køkkenet på Tahiti er præget af det franske køkken med kraftig inspiration fra det asiatiske køkken. Min mors fætter driver en restaurant på Tahiti og laver bl.a. en fantastisk teriyaki burger, som jeg har ladet mig inspirere af. Jeg laver fransk mad med inspiration fra Polynesien, men også fra de mange rejser jeg har været på og fra Danmark. For mig er det vigtigst, at maden smager godt, og at råvarerne bliver brugt ordentligt. 
 
Hvilken ret er favoritten?
Vi har mange populære retter, men særligt vil jeg fremhæve vores Confit de Canard sandwich, som er et kæmpe stort hit, både som take away og til at spise i restauranten. Den er virkelig også god, og mange kommer forbi for at hente den med hjem, til frokosten eller aftensmaden. Vi er i øvrigt ved at udvikle et take away kort, så der kommer endnu flere retter på take away menuen. 
 
Hvilken ret, synes du, bør fremhæves på kortet: 
Vores æg en cocotte er virkelig god. Det er en rigtig god og alsidig ret, som fungere virkelig godt til både morgenmad og frokost. Det er også en ret jeg altid oplever gæsterne i restauranten bliver meget begejstret for.