Alle 3 steder har været flittigt benyttet til selskaber, og den store efterspørgsel fik parret til at lancere www.totalarrangementer.dk. Siden blev sat i verden som en service, der skal gøre det nemt og enkelt at bestille og arrangere et skræddersyet selskab.

På www.totalarrangementer.dk kan du derfor selv gå ind og få en ide om prisen for det arrangement, du har i tankerne. Der sættes kryds ved de ting, man kunne tænke sig - lige fra antallet af retter til livemusik. Derefter beregner systemets prisberegner et overslag på totalprisen. Det præcise indhold af menuen aftales derefter i samråd med Rasmus og Kristina, som tilpasser efter gæstens ønsker.

"Vi oplever, at folk i stigende grad gerne vil gøre det nemt for sig selv, og at de efterspørger en totalløsning, hvor det er andre, der sætter op og rydder op efter selskabet. Tidligere kørte mange måske en tur til Tyskland efter øl, vin og sodavand, men det er mit indtryk, at folk gerne vil ofre lidt på at gøre det nemt og overlade alt det praktiske til andre, så de selv har overskud til at feste og være til stede på dagen," siger Rasmus Kirk Henriksen.

Virksomheden kan rykke ud med kort varsel og kunderne kan trygt regne med at alle involverede er professionelle, som Rasmus Kirk Henriksen og Kristina Hedegaard, som udbyder, kan stå inde for.

Arrangementerne kan foregå i hele landet og Kirk-Hedegaard har både kørt femrettersmenuer ude i en lade og har leveret mad til over 700 mennesker på et gods. Samtidig har de opbygget et stort netværk af partnere, som kan levere de i perioder meget eftertragtede festlokaler.

"Vi kan sætte op overalt, om det er på et slot, i et havetelt eller i en lade. Vi samarbejder med rigtig mange slotte, herregårde og andre steder rundt omkring på Fyn, så selv om det i konfirmationshøjsæsonen kan være virkelig svært at finde lokaler, kan vi tit være behjælpelige med en løsning, fordi vores partnernetværk er så stort."

Rasmus Kirk Henriksen er kendt for sit ufravigelige fokus på det lokale og det hjemmelavede. Det kommer ikke til at ændre sig med det nye koncept. Gæsterne kan derfor være sikre på, at mayonnaisen er hjemmerørt, rødbederne er hjemmesyltede og at leverpostejen er hjemmebagt, uanset om de spiser i en af restauranterne eller får maden leveret ud af huset.

"Det lokale og det hjemmelavede er grundpillen i det, vi laver. Ellers kan det være ligemeget. Det kommer vi aldrig til at lave om på, uanset om vi laver mad til 10 eller 1000 mennesker," forsikrer Rasmus Kirk Henriksen.