Søndag den 15. januar blev der afholdt semifinale i konkurrencen om at blive Årets Kok på Cold College i Odense. Her skulle deltagerne indenfor to timer tilberede en ret til fem couverter ud fra en udleveret råvarekasse. Den enkelte deltager skulle arbejde alene og måtte udelukkende medbringe personligt værktøj og udstyr.
20 kokke var udvalgt til semifinalen, og af dem går 10 videre til finalen, som finder sted under Food Expo 2012 i Messecenter Herning den 18. marts i år.
De ti finalister er:
Lasse Starup Petersen, Restaurant Ti-Trin-Ned
Claus Jørgensen, Restaurant Ti-Trin-Ned
Jakob Spolum, Munkebo Kro
Ninna Bundgaard Christensen, Comwell Kolding
Brian Mark Hansen, Christiansholm Slot
Kristina Korsgaard Wolf, Geranium
Magnus Mondrup Knudsen, Castenskiold Mad & Natklub
Nicolas Min Jørgensen, Globen Flakket
Daniel Kruse, Stammershalle Badehotel
Morten Kjer Petersen, Restaurant Lecoq