Søndag den 15. januar blev der afholdt semifinale i konkurrencen om at blive Årets Kok på Cold College i Odense. Her skulle deltagerne indenfor to timer tilberede en ret til fem couverter ud fra en udleveret råvarekasse. Den enkelte deltager skulle arbejde alene og måtte udelukkende medbringe personligt værktøj og udstyr.

20 kokke var udvalgt til semifinalen, og af dem går 10 videre til finalen, som finder sted under Food Expo 2012 i Messecenter Herning den 18. marts i år.

De ti finalister er:

Lasse Starup Petersen, Restaurant Ti-Trin-Ned

Claus Jørgensen, Restaurant Ti-Trin-Ned

Jakob Spolum, Munkebo Kro

Ninna Bundgaard Christensen, Comwell Kolding

Brian Mark Hansen, Christiansholm Slot   

Kristina Korsgaard Wolf, Geranium

Magnus Mondrup Knudsen, Castenskiold Mad & Natklub   

Nicolas Min Jørgensen, Globen Flakket

Daniel Kruse, Stammershalle Badehotel

Morten Kjer Petersen, Restaurant Lecoq