Kalenderen siger marts, og selv om foråret indtil videre har vist sig fra sin kolde side, er dagene blevet lysere, blomsterne titter frem og fuglene pipper forhåbningsfuldt om varmere tider forude. Endnu et sikkert forårstegn er når Nyhavn åbner for udendørs-serveringen, og vinker et varmt farvel til vinterens kolde greb. Det sker i år lørdag den 17. marts kl. 12-15, hvor alle bydes velkommen til endnu en, forhåbentlig solbeskinnet, sæson i en af Københavns mest stemningsfulde oaser. Foråret fejres i Cap Horn med sprøde jazz-toner og et madmarked med smagsprøver på alt hvad hjertet kan begære af økologiske specialiteter – lemonade, vin, øl, ost, friske krydderurter til altankassen, sæsonens grønne sager, krydderier og meget mere.

Udenfor restauranten byder Cap Horn på smagsprøver fra restaurantens forårsmenukort, der blandt andet frister med en anden forårsbebuder, stenbiderrogn.

OM CAP HORN
Den smukke, gamle bygning i Nyhavn 21, der tidligere har været tilholdssted for både tørstige søfolk og letlevende damer, omdannede kogekonen Camilla Plum i begyndelsen 1990’erne til en restaurant, hvor gode økologiske råvarer kom i centrum. Cap Horn har fastholdt værdierne omkring økologi, og alle råvarer bliver udvalgt med fokus på kvalitet og med omtanke for vores klima.