Fiskebaren inviterer til Krebsegilde

29/8 2018

 

Der er krebs og masser af dem på menuen, når Kødbyens Fiskebar holder krebsegilde fredag 14. september.

Det er godt nok en svensk tradition, men spørger man Kødbyens Fiskebar, så burde krebsegildet også være en fast del af den danske sommer. Vi har nemlig masser af velsmagende krebs herhjemme. Derfor inviterer restauranten til krebsegilde fredag 14. september.

Der bliver dækket op ved langborde foran naboen Mesteren & Lærlingen, hvor gæsterne kan se frem til fade fulde af fynske krebs. Og helt i ånd med den svenske tradition, bliver der serveret knækbrød og Prästost til.

“Det svenske krebsegilde forener to ting, vi elsker her på Fiskebaren - nemlig skaldyr og fest. Voksne mennesker med hagesmæk, der er fedtet ind i velsmagende krebs lægger op til, at man lader de fine manerer blive derhjemme og bare hygger sig. Det håber vi, at vores gæster er med på. Hagesmæk er dog valgfri!,” siger Anders Selmer, ejer af Kødbyens Fiskebar og Mesteren & Lærlingen.

Kvartetten Månestøv sørger for musik under maden, og senere tager DJs over og holder festen kørende til sent.

Gildet starter kl. 17. En billet koster 495 kr. og inkluderer krebs med tilbehør i rigelige mængder. Snaps, vin, øl og champagne kan købes seperat.

Kødbyens Fiskebar
1711 København V

Fredag 14. september kl. 17.00
Langborde foran Mesteren & Lærlingen, Flæsketorvet 86, 1711 København V
Billetter: online HER

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.