Et fiskegilde serveret family style; skaldyr i etager; en klassisk treretters; eller en gourmetaften, hvor der nørdes med sjældne delikatesser som søpindsvin og hestemuslinger.

Uanset, hvad der er på menuen, er der linet op til en eksklusiv aften for den lille gruppe gæster, du vælger at samle, og I har stedet helt for jer selv. En dedikeret kok og fiskenørd, der ved lige, hvordan sprutten skal grilles, spætten skal steges og fiskesaucen monteres, er aftenens vært.

I glassene er vine fra Fiskebarens store vinkælder, hvor der ligger over 20.000 flasker af både klassisk og funky karakter side om side. Vil man smage flere vine, kan en sommelier skyde aftenen i gang med en vin- eller champagnesmagning, måske ledsaget af en østerssmagning.

Rummet huser i dagtimerne Kødbyens Fiskeslagter, en anderledes indrettet butik, hvor fiskeglade københavnere kan se dagens fangst an i butikkens store walk-in kølerum, imens selve ekspeditionen håndteres i det tilstødende lokale på et stort, rustikt terrazzobord oplyst af en Olafur Eliasson-lampe inspireret af havets dyb. Det er her private dining-arrangementerne afholdes.

Fiskebaren åbner Private Dining i Kødbyen_1

Forventningen er, at mange, som hungrer efter en restaurantoplevelse, men helst vil mødes i en mere privat ramme, vil booke ’Fiskeslagteren Private Dining’ og samle de nærmeste venner, familie, kollegaer eller forretningsforbindelser til en intim middag.

Fiskeslagteren åbnede i juni, og ud over at sælge bæredygtigt fanget fisk og skaldyr, er det også et laboratorie, som arbejder med forædlingsmetoder som krogmodning af fisk og charcuteri af fisk, som også udbydes i butikken.

’Fiskeslagteren Private Dining’ ligger i en sidegade i Kødbyen, og der er indgang til lokalet direkte fra gaden. Til lokalet hører også et afgrænset område udenfor. 

Fiskebaren åbner Private Dining i Kødbyen