En af Københavns bedste fiskerestauranter

4/1 2017

 

I unikke omgivelser i den stille ende af Nyhavn ligger en af Københavns bedste fiskerestauranter. Om sommeren serveres skaldyrsfade akkompagneret af champagne på den solrige terrasse, mens der om vinteren skrues op for hyggen og inviteres indenfor i de maritime og simpelt indrettede kælderlokaler.

A la carte kortet byder på moderne og sæsonbaseret snacks og fiskeretter samt klassikere såsom den halve hummer, moules frites og østers. Om aftenen serveres en udsøgt 4-retters menu til 395 kroner.

”Vi henvender os primært til det brede publikum af københavnerne, men byder selvfølgelig også turister velkommen. Vores åbningstider gør det muligt for teatergæster, at spise en middag inden deres forestilling begynder” – siger Marie Rønnebæk-Rørth.

I køkkenet findes Ronni Mikkelsen og Thomas Haldrup. Begge har de et fornemt CV fra Michelin-restauranter i Skandinavien og New York. Ronni Mikkelsen har tidligere bl.a. været Sous chef hos restaurant Sletten og Nimb samt Chef de parti på den Michelin-vindende restaurant Aska i New York. Thomas Haldrup har været Sous chef hos Kong Hans og assisterende køkkenchef hos den norske Michelin-restaurant Bagatelle. Sammen står de dagligt for HUMMERs gastronomiske udtryk gennem deres skarpe og innovative fisketilberedninger. Ronni og Thomas har i fælleskab med Marie overtaget ejerskabet af HUMMER fra den tidligere ejer Michael Rønnebæk-Rørth.

”Mange københavneres billede af Nyhavn er præget af sømandsværtshuse og turistfælder. Det er sjovt at vise dem, at en af Københavns bedste fiskerestauranter rent faktisk ligger i Nyhavn og dermed bryde med dette billede”- udtaler Marie Rønnebæk-Rørth.

Foruden deres hyggelige kælderrestaurant tilbyder HUMMER unikke møde- og spiseoplevelser i den flotte Herskabslejlighed. Herskabslejligheden huser op til 90 gæster og kan anvendes til afholdelse af møder og konferencer om dagen og fantastiske middage, events og fester om aftenen. Og de invitere meget gerne jer til et glas på huset samt en uformel rundvisning af restauranten samt herskabslejligheden.

Restaurant Hummer
1051 København K

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.