Da kokken Elam Salai skulle åbne sit eget sted faldt det naturligt at kaste sig over det italienske og spanske køkken. "Jeg kan godt lide den enkelhed, de to køkkener har, og det fokus der er på at maden skal smage af noget. Jeg elsker selv braiseringsretter og velkrydret mad," fortæller han. Hans lille restaurant på Åboulevard er indrettet med langborde og levende bloklys, og menuen består af småretter, der kommer ind i en lind strøm. Priserne er ganske rimelige, og to mand kan spise sig godt mætte for omkring et par hundrede kroner pr. person.

"Jeg ville gerne åbne et afslappet sted, hvor det er ligetil at komme. Det er et lille sted hvor man hygger sig. Man skal kunne slappe af og sætte sig ned ved langbordet med et godt glas vin og lidt god mad uden det behøver være så kompliceret," fortæller Elam Salai.

Temporada TapasBodega hedder stedet og navnet betyder kan meget frit oversættes fra spansk til at være en 'sæsonbaseret tapas- og vinbar. Her bruges sæsonens lokale grøntsager sammen med italienske og spanske tilberedningsteknikker. Også vinkortet er en blanding af spanske, franske og italienske med fokus på sidstnævnte - og selvfølgelig er der også sherry på kortet.