Tivolis nyeste restaurant, som åbner den 12. april i Glassalen, bliver en folkekær sag med en populær storebror i Københavns indre by og to TV-kokke som galionsfigurer, nemlig Restaurant Brdr. Price.

Menuen kommer til at stå på dansk smørrebrød til frokost og brødrenes livretter fra det klassiske, danske køkken om aftenen. Madstilen bliver med andre ord mere patriotisk end i Rosenborggade, hvor stilen er mere international, men intentionen er, at atmosfæren også i Tivoli bliver personlig og hyggelig med den undertone af humor og et glimt i øjet, som man kender fra Price-brødrenes TV-programmer.

Adam Price fortæller:

”Da Tivoli henvendte sig og tilbød os de fantastiske lokaler i Glassalen og nogle fornemme muligheder, var det svært at holde ideerne og begejstringen tilbage. Det giver utrolig god mening for os at indlede et samarbejde med Tivoli – ikke mindst da Price-familien har mere end 160 års historie til fælles med Haven. Det var sådan set Tivoli, der udkonkurrerede vores forfædres teater på Vesterbrogade i 1840’erne. Pricerne rykkede dengang med ind i Carstensens Tivoli og blev stjerner på Pantomimeteatret. At vi nu åbner restaurant i Haven næsten 170 år efter, kan ses som et udtryk for samme ræsonnement: ”If you can’t beat them – join them.”

Ligesom Restaurant Brdr. Price i Rosenborggade tæller ejerkredsen folkene bag Dragsholm Slot, og Spiseliv har da også hørt, at køkkenchefen på den nye restaurant bliver Martin Bjørn, som nu arbejder på Slottet gourmetrestaurant, Slotskøkkenet. Uanset hvad; ih, hvor vi glæder os til sådanne ting som “rejer – når rejerne er bedst – og danske asparges i sæsonen. Engelsk bøf, sprængt oksebryst med peberrod, klassisk dansk sommerbuk, krustader med skaldyrsfrikassé, kræmmerhuse med flødeskum, karamelrand og meget mere,” som der ifølge en pressemeddelelse kommer til at være på menuen.

Mums!