Bøf

  1. Bøffen steges efter behov med hvidløg, timian og rosmarin
  2. Lad den trække i minimum 10 minutter inden servering

 
Grønt smør

  1. Krydderurterne ordnes, blancheres og blendes til pure.
  2. Piskes i blødt smør med olivenolie, salt og peber. Stilles på køl i mindst 1/2 time og kan derefter formes til kugler.
  3. Serveres ovenpå eller ved siden af bøffen

"Bistrup salat"

  1. Salaten skylles og rives i mindre stykker
  2. Skalotteløget skæres i tynde ringe
  3. Krydderurterne ordnes og rives i mindre stykker
  4. Ventrechen grilles/steges
  5. De hele anrettes i en kål
     

Sennepsvinaigrette

  1. Rødvinseddikke, salt, dijonsennep, grov fiskesennep og brun farin blendes og tilsættes hvidløg, skalotteløg og chili.
  2. Blend igen og tilsæt planteolie indtil passende konsistens og smag til
  3. Vinaigretten hældes over salaten