Da Ferdinand sidste år lancerede deres børneaftener, blev de en bragende succes, så igen i år dedikerer restauranten to aftener i efteråret til børnene og deres forældre. Aftener, hvor børnene vil blive overrasket, forkælet og få serveret mad særligt til dem i den sædvanlige høje kvalitet, som man ellers oplever på Ferdinand. 

 
Bo Hansen, som er køkkenchef, fortæller: ”Vi vil gerne vise, at alle er velkomne hos Ferdinand, at her er plads til alle, og at vi virkelig har lyst til, at alle skal være her. Derfor synes vi også det er sjovt, at arrangere sådan en aften for børnene og deres forældre og vi er glade for, at det blev taget så god imod sidste år, så vi glæder os meget til at gentage successen.” 
 
Lidt show over maden
I øjeblikket er de 3 retters menuer til børneaftenerne stadig i støbeskeen, men Bo Hansen fortæller, at sprødt øllebrød, hjemmelavede fiskepinde, friskpillede rejer, laks med æble, braiseret gris, kartoffelmos og chokolade & jordbær nok vil være blandt elementerne i menuerne, som er blevet drøftet ivrigt blandt kokkene i køkkenet hos Ferdinand. 
 
Forslagene til den helt perfekte sammensætning er mange, for som Bo Hansen siger: 
 
”Vi vil gerne servere et måltid, som er anderledes end den mad, som børnene ellers får serveret hjemme i køkkenet. Maden skal også være også tilpasset børnenes smagsløg. Men denne aften bliver der slet ikke serveret spaghetti og kødsauce eller anden traditionel børnemenu, man kan i stedet godt forvente, at det bliver lidt show over maden og at man bliver forkælet, store som små.”
 
Der er børneaften på Ferdinand tirsdag den 22. oktober og torsdag den 21. november. Aftenen starter kl. 18, og køkkenet forventer at servere sidste ret senest kl. 19.45 – hvilket også betyder, at de helt små kan være hjemme og komme i seng i ordentlig tid. 
 
Prisen er yderst rimelig, en 3 retters menu til børn 145 kr. og til voksne 195 kr.