Convenience food på den hjemmelavede måde
Aarstiderne.com opererer som bekendt med flere former for kasser. Måltidskassen er en af dem. Ideen med den er, at man får alle råvarerne til et måltid med tilhørende opskrifter leveret til døren, så man kan gå igang med at tilberede maden, såsnart man kommer hjem fra arbejde. Der er forskellige typer måltidskasser, fx KvikKassen, der indeholder råvarer til tre måltider til to personer. Det er sådan en sund-i-en-fart-kasse med masser af grøntsager. Der er også en kasse, der hedder Livretter, som indeholder råvarer til fire måltider til tre-fire personer. Det er Aarstiderne.com's egen Søren Ejlersen, far til fire plus det løse, sådan cirka, som står bag den kasse, der indeholder råvarer til alle børnenes klassiske livretter som fx boller i karry og fiskefrikadeller og spaghetti bolognese (altsammen dog lavet med et twist og med ekstra fokus på grøntsager og grove fibre). I alt er der otte forskellige måltidskasser, og prismæssigt ligger de på 295 kr. til 595 kr., men så er der også mad til fire personer i fire dage, dvs. hver person spiser i snit for ca. 37 kr. pr. dag i fire dage. Det er vist ikke så dyrt... Ud over de to nævnte kasser, som begge fås i to forskellige størrelser, er der desuden KokkeKassen, Den Grønne Kasse, VerdensKassen og VegetarKassen.

Et generøst tilbud
Nok om kasserne. Det, vi kom fra, var, at du nu, i stedet for selv at stå og bakse med indholdet af en måltidskasse, kan melde dig under fanerne Under Knippelsbro og få Aarstiderne.com's egne fire måltidskasseansvarlige kokke til at lave maden for dig. Du skal dog fortsat kun betale for råvarerne, hvilket i anledning af arrangementet er gjort op til den rørende af gennemsnitspris af 42 kroner per snude. Hvilket unægteligt lyder som en usammenhængende deal for Aarstiderne.com, men generøst, det kommer man ikke uden om!

To dage i hverdagens tegn
Aarstiderne.com's måltidskasse-pop-up-halløj løber af stablen d. 18. og d. 19. maj, begge dage fra halvseks til halvni. Dvs. to dage, hverken mere eller mindre, så hvis du vil gøre dig forhåbninger om at få en plads, skal du nok holde dig til. Andet kan du så heller ikke gøre, for det er ikke muligt at reservere. Der er mad, sålænge der er råvarer, og skulle du være så uheldig at gå forgæves, kan du altid drikke vinen, der med garanti er både kølig på den gode måde og bio-agtig. Det er jo ingen ringere end Mr. Bio-Vin Sune Rosforth, der både lægger kaj til løjerne og smider vin i, som kan købes på stedet for rundt regnet en hund pr. flaske. Heller ikke det er dyrt, nej.

De fire måltidskassekokke er Søren Ejlersen, Louisa Lorang, Thomas Hess og Sanne Venlov. De laver mad over mål, i højttalerne er der jazz, og forhåbentlig skinder solen på røde næser og sultne, hverdagsglade og feststemte bio-entusiaster.