Størrelse
4 personer
Tilberedning
Sværhedsgrad
low
Ingredienser
Tatar
1 stort skalotteløg
1⁄2 tsk finthakket alm. rød chili
1 god spsk kapers i saltlage
2 spsk finthakket bredbladet persille
1⁄2 agurk • 4-6 baconskiver
400 g helt frisk- hakket okseinderlår
4 æggeblommer
11⁄2 spsk god, stærk dijonsennep
et par dråber hvid trøffelolie (kan udelades)
salt og peber
rigeligt friskrevet peberrod
Salat
rucolablade
rødbedeblade
feldsalat
bredbladet persille
hjerteblade af hoved- salat
dressing
1 spsk finthakket persille
1 spsk fintsnittet purløg
1 lille skalotteløg
4 spsk sherryvineddike
11⁄2 spsk grov dijonsennep
1 dl mild og frugtig olivenolie
1⁄2 spsk flydende honning
salt
friskkværnet peber
Anretning
pinjekerner
2 hårdkogte æg
salt
Credit