Cafe Druedahls

Populær café i gågaden i Roskilde
Åbningstider:  Mandag-torsdag: 9-23
Fredag-lørdag: 9-02
Søndag: 10-15
Priser: Hovedretter fra 98,- til 230,-

Druedahls er lukket pga ombygning

Café Druedahls i gågaden i centrum af Roskilde er en af byens mest populære caféer, og blandt klientellet finder man alle slags mennesker fra studerende til pensionister og en meget stor andel af stamgæster.

Det skyldes blandt andet den centrale placering og de mange udendørs borde, hvor man kan sidde i godt vejr med udsigt til livet i gaden. Men det er naturligvis også på grund af maden, som er lavet fra bunden af gode råvarer og som er langt over gennemsnitlig caféstandard.

Om morgenen kan man komme her til brunch eller bare en oste- eller rullepølsemad, hvis det ikke er den store sult, der trænger sig på. I løbet af dagen serveres der frokostretter som pariserbøf, salater, sandwich, burger osv. Om aftenen serveres mad på restaurantniveau, men til cafépriser ligesom resten af dagen.

Tartine og gode vine er en stor succes hos Druedahls. Et spændende udvalg efter franske principper om små lækre serveringer af torvefriske råvarer, serveret med et godt glas vin. Her kan vælges mellem kød-, fisk- og vegetarretter.

Drikkevarerkortet omfatter alt fra sunde smoothies og friskpresset juice over kaffe, sodavand, øl og vin til fancy cocktails.

Lokalet, Café Druedahls ligger i, husede tidligere et konditori, og man kan stadig få et stort udvalg af lækre kager og wienerbrød og andet bagværk, som færdigbages frisk i caféen hver dag.

Cafe Druedahls

Skomagergade 40
4000 Roskilde

Profil: Populær café i gågaden i Roskilde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-23
Fredag-lørdag: 9-02
Søndag: 10-15

Priser:
Hovedretter fra 98,- til 230,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=13963) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=13963)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Café Metropolitain
Solbjergvej 6,

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Druedahls

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cafe Druedahls.

Skriv til Druedahls

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: