Picture

Københavner Cafeen

Københavnercaféen er en hyggelig, ægte dansk restaurant, beliggende i et af Københavns små og hyggelige stræder. Det gode traditionelle danske smørrebrød dominerer menukortet til frokost, og om aftenen serveres dejlige danske middage. Til Påske har restauranten den store luksus platte, som serveres fra den 7. april til og med den 17. april 2017 fra kl. 11:30 - 22:00 alle ugens dage.

Picture

Kanal Cafeen

Langs Frederiksholms kanal ligger Kanal Cafeen der jævnligt har besøg af naboerne på Christiansborg og en del turister. Den københavnske frokostrestaurant Kanal Cafeen er fyldt med gammel dansk atmosfære og bærer tydeligt præg af sit naboskab med kanalen. Her er forskellige anretninger at vælge iblandt samt en bred variation af Smørrebrød som passer til enhver højtid.

Picture

Petersens Gamle Familiehave

M. G. Petersens Gamle Familiehave på Pile Allé har i over 150 år været beværtning for gæster fra Frederiksberg Slot. I dag serveres de stolte danske madtraditioner til alle aldre. Med legeplads til de yngste, hyggepianist i hverdagene, livemusik i weekenderne og dansegulv til de danseglade, er M. G. Petersens Gamle Familiehave et sted for hele familien og oplagt til større og mindre selskaber på alle højtider.

Picture

Cafe Petersborg

Café Petersborg er med rødder tilbage til 1700-tallet en af Københavns ældste restauranter, og her serveres fortsat den samme slags mad, som man altid har gjort: ærlig dansk mad til rimelige priser. Til Påske som hos Petersborg starter den 10. til den 22. april 2017 serveres både Påske tallerken og Påske platte. Ekstraordinært holder Petersborg frokoståbent 2 søndage i Påsken fra kl. 12-16 (9. og 16. april).

Picture

Det Lille Apotek

Med en historie, der strækker sig helt tilbage til 1720, kan Det Lille Apotek med rette kalde sig Københavns ældste restaurant. Det nydeligt nostalgiske interiør vidner, ligesom menukortet, om stedets stolte traditioner. Restauranten åbner alle dage kl. 11:30 og serverer klassiske platter, anretninger og varme frokostretter.