Picture

Hotel Dania

Midt på Silkeborgs smukke torv ligger det 4-stjernede hotel Dania. Hotellet er kendt for sin klassiske elegance og moderne komfort. Med hotellet centrale placering er man tæt på det hele; omringet af de naturskønne Silkeborgsøer og skove, spændende og inspirerende specialbutikker, restauranter og caféer, latinerkvarteret, gallerier, museer og kunstudstillinger.
På Brasserie Underhuset som er tilknyttet hotellet kan man nyde en hyggelig og intim middag med en frankofil stemning. Kokkene har mange års erfaring og er uddannet på anerkendte gastronomiske restauranter både i Danmark og i udlandet.
Hvis man ønsker et ferieophold i det østjyske finder man ikke et bedre sted.

 

Picture

Den Gamle Kro

I en af de ældste bygninger i kvarteret omkring H. C. Andersens hus i Odense ligger Den Gamle Kro. Bygningen emmer af historier, charme og sin helt egen atmosfære, og hvor et væld af små finurlige kringelkroge, gør at man får lyst til at gå på opdagelse i de spændende lokaler.
Køkkenet er en blanding af de allerbedste ting fra det danske og franske køkken, her er den gode kvalitet i højsæde, samt friske råvarer og ægte håndværk.
Ønsker man at overnatte i centrum af Odense, har Den Gamle Kro et samarbejde med City Hotel Odense, som ligger et stenkast fra kroen.

Picture

Hotel Strandlyst

Det idylliske badehotel Strandlyst ligger kun 800 m fra stranden og de naturskønne områder ved Hirtshals. Her møder man ren hygge og nostalgi, en charme som man mindes fra serien ”Badehotellet”.
Køkkenet på Hotel Strandlyst er inspireret af det franske, men har et særligt fokus på havet delikatesser. Restauranten henter deres skaldyr og fisk friske på auktionen i Hirtshals. Hver søndag serveres en overdådig brunch med alt hvad hjertet kan begære for kun 125 kr. per. person.
Alle værelser på hotellet er forskelligt indrettet med sin egen charme og sjæl, flere af værelserne har udsigt over klitterne og den smukke have. 

Picture

Røde-Kro

Røde-Kro ligger i centrum af byen som er opkaldt efter kroen. Bygningerne kan dateres tilbage til 1650 og rummer fantastiske historier, som man kan se på væggene som er prydet med de mange historie om stedet igennem tiden. Kroen er løbende blevet renoveret, men med respekt for den oprindelige ånd.
Køkkenet byder på klassisk kro-mad, som vi kender den fra den gamle danske krokultur med retter som wienerschnitzel, helstegt rødspætte med persillesovs og stegt flæsk. Hver aften byder kroen på dagens ret, et udvalg af klassiske kroretter og et moderne menukort, som skifter efter årstiden.
Kroen har 26 værelser, så her er der plads til hele familien. 

Picture

Munkebo Kro

På Fyn finder vi det mest charmerende trelænget bindingsværkshus med stråtag og udsigt over Kerteminde Fjord.
Kroen byder ligeledes på klassisk kromad tilberedt med årstidens friske råvarer. Menuen skifter efter årstiden men byder bl.a på luksus stjerneskud, pariserbøf, dagens kro ret og Munkebo snitzel.
Kroen har 22 velindrettede værelser, så tag hele familien med på en skøn ferie på Fyn.  

Picture

Kongebrogaarden

Hotel Kongebrogaarden ligger omringet af den smukke skov med udsigt over Lillebælt. Skoven bidrager til menuen på Restaurant Dannebro hvor man bliver forkælet rent kulinarisk. Menuen følger årstiden og sæsonens udvalg.
Hotellet rummer 18 suiter og 44 dobbeltværelser, her kan man tage på et romantisk ophold for to eller medbringe hele familien til en aktiv ferie med mountainbike i skoven eller en tur på vandet.

 

Picture

Teglværksskoven

Ved Nyborg inde midt i den smukkeste skov finder man Teglværksskoven som ligger med udsigt ud til Storebælt. Området byder på den skønneste natur og her vil man komme helt ned i gear og få ren afslapning i sensommeren.
Køkkenet har de lokale råvarer i højsæde og menukortet skifter hver måned. Teglværksskoven sætter en ære i selv at sylte, kærne egen smør og benytte sig af sæsonens udvalg af varer.
Restauranten har tre fuldt møbleret lejligheder, her er det muligt at overnatte eller bestille et intimt selskab med egen tjener. 

Picture

Brasseri B ligger i hjertet af Esbjerg med stor udendørs terrasse med udsigt til torvet. Brasseriet byder på hyggelige og uformelle omgivelser og er vel besøgt af såvel hotellets gæster, Esbjergs indbyggere og besøgende, som ønsker sig en rigtig god middag. Køkkenet er dansk/fransk inspireret og af høj kvalitet. Her er lagt meget vægt på at servere et veltilberedt måltid og meget gerne baseret på lokale råvarer fra det nærliggende vadehav. Her er rig mulighed for at skræddersy sit ophold til meget favorable priser.