Vallensbæk havn
Hos Restaurant Krabben i Vallensbæk havn serveres en fast menu med udsigt til lystbådhavnen og der sluttes af ved bålet tæt ved restauranten.
Menu:
Rimmet laks serveret med hvide asparges, vild brøndkarse, rygeost og sprødt brød
Helstegt kalvemørbrad serveret med grillede karotter, smørristede kantareller samt små nye bouillon kartofler og sauce bordelaise
Vaniljemousse på bund af havtornsirup, syrlig marengs og syltede havtorn
Pris pr couv kr. 355,-/børn under 12 år kr. 255,-
Der kan bestilles oksecarpaccio, til de der ikke spiser fisk. Dette skal meddeles ved bordreservationen.
Karlslunde
Hos Fortet er der altid god stemning samt smuk udsigt til Køge Bugt med de mange bål langs stranden. Her serveres en skøn buffet kl. 18:30 og dertil live musik. Se hele programmet på Spiseliv profilen.
Pris 235,- pr. person - halv pris for børn u/10 år.
Greve
Jenners Seaside ligger med udsigt til Mosede havn og stranden langs Køge bugt med de mange bål. Her serveres følgende buffet:
Pil Selv rejer
Krabbeklør
Blåmuslinger
Cremet fiskesuppe
Fiske frikadeller
Grønt tærte
Oksefilet
Letrøget svinefilet
Langtidsstegt kalkunlår med soya
Salat af kartofler, pesto, spæde løg og parmesan
Bage kartofler med krydder urte smør
Tomat salat med løg, balsamico og pesto
Tzatziki
Pasta Salat
Friskbagt brød med smør
Oliven tapenade og tomat kompot
Kr. 289.- pr. couvert
Bordbestilling tilrådes
Der opstilles telt til dette arrangement
Greve
Den meget smukke og romantiske restaurant Det Gamle Røgeri, som ligger tæt på mosede havn står klar med 4 retters middag og Champagne på molen.
*Røget laks, rygeost, radiser, sprødt rugbrød.
*Asparges og serano med vinaigrette
*Cuvette "Black Angus" med bagte skalotteløg, syltede bøgehatte og mild peber glace
*Jordbær og hindbær, brændte marengs, kærnemælk og basilikum olie
Pris kr. 425,-
Bordbestilling tilrådes.
Nyhavn
Restaurant Fyrtøjet med det eventyrlige univers og de klassiske møbler ligger i Nyhavn. Her serveres en dejlig 3 retters menu og bagefter kan bålet nydes fra kajen.
Menuen består af Laksetatar, Wienerschnitzel, hertil kartoffelmos med bacon, urter, kryddersauce eller rødvinsauce og jordbærkage med marcipan. Kr. 250,-
Charlottenlund
Det smukke Skovshoved hotel, med den indbydende restaurant med stor kærlighed til det dansk/franske køkken har denne midsommeraften følgende menu.
Grillet slethvar med grønne og hvide asparges
Sødmælkskalv med sommer grønt og trøffel sauce
Marengs med vanilje is, rabarber sorbet og danske jordbær
Pr. pers. 395,- børn u/12 år ½ pris
Og skulle man få lyst til at nyde Øresund denne aften, er både stranden og Skovshoved havn i kort gåafstand fra restauranten.
Hvidovre
Spis en lækker Sankt Hans aftenmenu hos Arti'kok eller bestil en dejlig picnic kurv og ta´ den med til stranden.
Østers og rødtunge soufflé med snegle mayo, honningbagt hvidløg og brændt syltet salturt
Stegt medallion af oksemørbrad med sæsongrønt, nye kartofler og pebbersauce
Marinerede jordbær med creme fraiche, karamel, chokolade creme, hyldeblomst sne, karse og marengs
Pris pr. pers:
1 ret kr. 200,-
2 retter kr. 250,-
3 retter kr. 300,-
Der kan bestille sommersalat, til de som ikke spiser fisk. Det skal blot meddeles ved bordreservationen.
Sankt Hans-Picnic Kurv
Vores kokke har sammensat en picnickurv til Sankt Hans, som er lige til at hente og spise der, hvor det passer jer.
Blandet frugt
Charcuterie
Cornichoner
Smørstegte croutoner
Ande-rillette
Petit four
Vesterhavsost med oliventapenade
Dagens kompot og knækbrød
Skyr med honning og bær
Dagens specialiteter
1 flaske pellegrino og en velafstemt flaske rødvin
Pris for 2 personer 250 kr.
Skal bestilles dagen før på 36 75 07 41 eller via artikok@artikok.dk