Hungaria Restaurant & Vinbar på Dag Hammerskjölds Allé var allerførst kendt som Bock Bistro. Dengang blev den åbnet af tre ildsjæle og partnere: Tillike Marthe Jørgensen samt køkkenchef Krisztian Balogh og restaurantchef Peter Sarvari. Siden sommeren 2013 har Tillike Jørgensen drevet stedet selv og skærpet profilen med navnet Hungaria Restaurant & Vinbar for tydeligere at markere, hvor restaurantens fokus og store force ligger, som den eneste af sin slags i København: nemlig på gastronomien fra ejerens oprindelige hjemland, Ungarn.
 
Ungarske smagsprøver og udendørs gullash
Selvom Tillike Jørgensen til september også kan fejre sine egne 41 år i Danmark, skruer hun først og fremmest op for fejringen af Hungaria Restaurant & Vinbar. Lørdag den 30. august byder hun på gratis smagsprøver på vin og populære retter fra det ungarsk inspirerede køkken, og der vil både være klassikere og nytænkte fortolkninger. Får man smag for mere, kan man i dagens anledning også købe gullaschsuppe og ungarsk fiskesuppe fra en stor gryde udendørs. Vinkortet består selvfølgelig af nogle af Ungarns bedste vine.
 
3-årsfejringen finder sted lørdag den 30. august kl. 16-18.
 
Vinsmagning for kvinder
Tillike har derudover arrangeret en særlig aften for kvinder med interesse i vin, og selvfølgelig især den ungarske. Her vil hun fortælle om vinsmagning generelt, vintyper, om de ungarske vines særpræg og give anbefalinger til passende vine til forskellige retter. Aftenen inkluderer smagning af seks forskellige ungarske vine – serveret til en 5-retters menu med bl.a. marineret kalvetunge-carpaccio, fiskesuppe fra Szeged, poussin a la Gödöllö, citronsorbet, oksemørbrad Hungaria og kastanjedessert. Prisen er 590 kr. per næse, og vinsmagningen for kvinder finder sted fredag den 29. august kl. 18:30 til 22:00.
 
Ungarsk Vinklub
Ovenstående er kun ét ud af mange arrangementer, der kredser om de ungarske druer. På Hungaria stortrives en ungarsk vinklub stiftet sidste efterår, og antallet af medlemmer vokser stadig stødt i takt med den generelle interesse for ungarsk vin. Fire gang om året inviterer Hungaria til store temasmagninger i vinbaren. Den næste smagning kredser om i Tokaj-vine fra det nordøstlige Ungarn, og da arrangementerne er meget populære allerede, kan deltagere både vælge mellem den 26. og 27. september. Bestilling via på www.hungaria.dk eller www.billetto.dk.