Siden MadMad Madbodega åbnede i midten af maj 2015 har de bespist og slukket tørsten på omkring 8000 personer. Dertil introduceret, hvor let og lækkert man kan lave bæredygtig mad derhjemme.

Første event var i midt august og MadMad Madbodega har til nu afholdt 26 events, introduceret 1000 personer til bæredygtige køkkenaktiviteter, startet samarbejde med 3 universiteter, 3 internationale mad brands, 3 non-profit organisationer og ikke mindst fået hjælp til at sprede budskabet igennem journalister og bloggere i Skandinavien, USA, Hong Kong og India.
Og det har været en fantastisk start for det dedikerede team hos MadMad Madbodega, som på ingen måde stopper her, for de har langt større mål i forhold til at sprede budskabet om et bæredygtigt samfund.

I 2016 er målet at engagere 10.000 personer i bæredygtige aktiviteter i restauranten og mange flere verden over via digitale kanaler. Flere nye samarbejdspartnere i form af bæredygtige landmænd, virksomheder og forskere, som vil være med til at udvikle nye produkter og lette løsninger for Jer som ønsker en bæredygtig hverdag, ude som hjemme.

Heather og Marion som startede MadMad Madbodega har bl.a. bygget projektet op via Kickstarter kampagne med stor succes og til stor glæde for de som har støttet dem. Næste Kickstarter kampagne handler om at kunne betale for mere know how og udvikling i huset. Til dette har Heather og Marion valgt at ansætte Rebecca Roberts (RSA Young Fellow, MA in Agriculture, recent Nordic Food Lab intern and formerly of Jamie Oliver’s Ministry of Food in the UK) og ønsket er at have Rebecca ombord i et helt år til gavn for restauranten, gæsterne og event deltagerne. Som Kickstarter backer får du nogle skønne præmier samt indgraveret dit navn i MadMad´s klasseværelse.

Se her en video om kampagnen og hvad denne kan gøre for dig.