Ny restaurantchef på Restaurant MellemRum, Fredens Torv 2, 8000 Aarhus C!

Vi er stolte af, at kunne annoncere ny restaurantchef på Restaurant MellemRum pr. 1. Maj 2015.

Vi har ansat den 38-årige Peter Aaen som restaurantchef til at varetage den daglige planlægning og servering på restauranten.

Peter er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, men blev udlært tjener i 2008. Peter har sidenhen arbejdet som tjener/restaurantchef på bl.a. Café og Restaurant Kolvig og Hotel Dagmar i Ribe, Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia samt som sommelier i Vinbaren på Oslobåden.

Peter er desuden medlem af Dansk Sommelier Forening, som en af få, med direkte adgang til at bære deres Guldnål. Normalt skal der bæres en juniornål i 2 år, inden man bliver sommelier, men Peter klarede optagelsesprøven med så flot resultat, at han hoppede denne periode over.

Han har også bestået eksamen på Vinakademiet i 2010 og er ligeledes i gang med level 4 i WSET. Der kan også nævnes, at Peter er glad for specialøl og har gennemgået Beverage Academy Denmarks diplom om øl.

Tidligere har Peter ejet og drevet en vinbutik og er udpræget vin- og spiritusnørd, så han tager gerne imod udfordringer om smagning og viden indenfor alle disse kategorier.

Vi er overbeviste om, at den erfaring og professionalisme Peter kommer med, vil være med til at opretholde den gode stil og stemning, som Restaurant MellemRum har at byde på. Hans sans for detaljer og perfektionistiske tilgang til restaurationsbranchen vil uden tvivl være med til at give vores gæster den perfekte aften hos os.

Vi glæder os meget til at få Peter ordentligt budt velkommen i restauranten og satser på, at I alle vil tage godt imod ham!