Nose2tail Meat & Seafood
Nose2tail slår dørerne op for en flere hundrede kvadratmeter ny restaurant og
selskabslokaler i Kødbyen i København d 22 januar kl 1800.
Det er solid bæredygtighed og kulinariske oplevelser, der kendetegner menukortet på
Nose2tail Meat & Seafood.
Gryderne er i kog, der bliver stegt og braset og kræset om den nye menu til restauranten.
Køkkenchef Martin Ejstrup Sahlholdt har i samarbejde med restauratør Søren Haahr udviklet menuen på Nose2tail Meat & Seafood, hvor der er plads til intet mindre end 130 gæster i steakrestauranten og 350 i selskabslokalerne/mødelokalerne.

Bæredygtighed i højsædet
Som på søster-restauranten Nose2tail Madbodega, der også har adresse i Kødbyen, er konceptet det samme i de nyåbnede lokaler. Her er bæredygtighed nemlig i højsædet og restauranten
anvender kød og grøntsager fra små økologiske og biodynamiske gårde. Nose2tail Meat and Seafood får en mere fast menu end Nose2tail Madbodega, men det er klassisk steakhouse mad med gode og ikke mindst aldeles velsmagende bøffer i portioner, hvor man bestemt ikke går sulten derfra. Fisken er desuden fanget bæredygtigt at Thorup Strand Kystfisker Laug.

Menu til sultne mænd og kræsne kvinder
Alle retter er veltilberedte med omtanke og ikke mindst omhu. Kokkenes kreativitet, det gode håndværk og de friske råvarer, resulterer i en menu der smelter på tungen. På den nye menu findes der forretter som jordskoksuppe med stegte kammuslinger og kørvel, østers med vinai¬grette eller moules creme med urter løg og persille. Blandt mellemretterne findes tatar af
okseinderlår med rødbede, peber, tomat, estragon og karse, braiseret svinekæber med løg, svampe, bær og grønkål. Hovedretterne byder på dampet torsk med spinat, fennikel og klorofyl (et grønt farvestof, der ligger inde i planternes grønne dele), stegt svinebryst med rosenkål, sauce, tyttenbær, skorzonerødder og timian, braiseret lammeskank med løg, grønkål, sauce, karse og julesalat og flere retter. Blandt desserterne findes en særdeles lækker citrontærte med italiensk marange og mynte eller den lidt mere eksperimenterende hvide chokolade med selleri.
Nose2tail Meat & Seafood er bestemt et af Københavns nye fund, hvis man er ude efter at bespise store selskaber eller blot er ude på en kulinarisk oplevelse.