Lørdag den 22. August kl. 19.00 kan du for 300 kr. nyde en 3-retters middag i selskab med Miss Danmark 2015 Top 30 Finalisterne og samtidig støtte en god sag! 
World Childhood Foundation blev grundlagt i 1999 af Hendes Majestæt Dronning Silvia af Sverige. Organisationen støtter over 100 projekter i 16 lande.
Deres arbejde er målrettet de mest marginaliserede børn, netop dem, som bliver ignoreret og glemt. Der bliver især fokuseret på gadebørn, børn på institutioner og seksuelt misbrugte børn.

World Childhood Foundation vil værne om børns ret til en tryg og kærlig barndom, og arbejder særskilt for at forbedre levevilkårene for børn i risikoområder.
Vi har valgt at støtte organisationen, for at være med til at give børn muligheden, til at udvikle sig til stærke og ansvarsfulde mennesker!

3 Retters Charity Middagen vil bestå af følgende:

• Forret: Chévre Le Poire
• Hovedret: Tournedos m. pommes, franske ærter & stegte grønsager
• Dessert: Gateau Marcel
• Venlige priser at finde i baren under denne særlige lejlighed

OM MISS DANMARK 2015:

Lørdag den 12. September bliver Miss Danmark® 2015 kåret ved et storslået Miss Danmark® 2015 Finaleshow i Audience Salen i Radisson BLU Falkoner Hotel & Conference Center.
30 af Danmarks mest eftertragtede kvinder har kæmpet om den prestigefyldte Miss Danmark® 2015 titel og æren af at repræsentere Danmark til verdens største skønhedskonkurrence - Miss World® 2015 i Kina.

Bestil billetter her