Under hele Copenhagen Jaz Festival lokker KOA Bar & Grill i Valkendorfsgade med jazz i sommervarmen, iskolde og professionelt shakede cocktails og et opdateret menukort, som byder på en række spændende småretter med masser af sydlandsk inspiration.

KOA har for første gang lokket nogle af Danmarks bedste jazzmusikere til at komme forbi restauranten, hvor de vil byde på jazzede smagsprøver på deres virtuose musikalske evner fra den 2. juli og frem til den 9. juli.

"Vi plejer at have forskellige gode dj's til at spille her, men det er første gang, vi prøver at have jazz i huset, så det glæder vi os virkelig meget til at prøve af. Vi har været heldige at få fat i nogle af de virkelig gode, så der er noget at se frem til," fortæller restaurantchef Niclas Rützou.

For at fejre sommeren har KOA netop åbnet op for frokost fredag og lørdag mellem klokken 12:00 og 16:00. Her vil du kunne nyde en række af chefkokken Domenico Cannones frembringelser, som til frokost befinder sig i den lette, friske og sommerlige ende. Priserne er også ganske afslappede, og starter ved 65 kroner for steak tatar med vagtel eller rejer med pickes og gazpacho. Du kan også bare hapse et par østers og drikke et glas bobler ude på gaden, hvor der nu også er åbnet op for spisning.

Domenico Cannone har også givet aftenkortet en overhaling, så der nu er mulighed for at dykke ned i et menukort med mange forskellige småretter, som er perfekte at hapse til et glas vin eller en cocktail. Perfekt til en tirsdag eller onsdag aften, hvor det ikke skal være det store udtræk. Der er også mulighed for at lade køkkenet guide dig igennem en menu med 8 serveringer til 395 kroner, hvor du kan være heldig at støde ind i sydlandske sager som blæksprutte med kartoffel og pimentón eller ceviche af kammusling med avocado og agurk. Der er selvfølgelig også lidt kød, både i rå form som tatar og i grillet form som ribeye med grillede løg og estragonmayo.

Domenico Cannone har tidligere kokkereret seks år på michelinrestauranten Era Ora på Christianshavn, ligesom han også har været en tur forbi Nimb Bar & Grill og Quaglino's i London. Der er derfor garanti for høj kvalitet på tallerkenen og tilmed masser af jazz-stemning, hvis du kommer forbi KOA i den første uge af juli.