Fra d. 11. april er hummerdrengene klar til at lange hummere over grillen og skænke kolde bobler til folket. Visionen er, at forene den fine spise med københavnernes laid-back attitude på kajen.
"Københavnernes forhold til Nyhavn er typisk kolde øl og god stemning på kajen. På HUMMER ønsker vi at fortsætte gadefesten og vise vores gæster, at man ikke behøver sit stiveste nytårspuds for at spise en hummer" - siger Michael Rønnebæk-Rørth, som er ejer af HUMMER og en del af hummertrioen.

Hummer vil præsentere Københavnerne for nye måder at spise de delikate skaldyr på. Menukortet byder på opfindsomme fingersnacks samt mere sofistikerede hummerretter. Hele menukortet kan nu ses på HUMMER's hjemmeside www.restauranthummer.dk, hvor der også allerede nu kan bestilles bord.

Hummerdrengene kender oprindeligt hinanden fra den Bornholmske gourmetrestaurant Koefoed i København. Sidste sommer overtog de Hummerhytten i Listed på Bornholm, som Michael Rønnebæk-Rørth refererer til som én lang havefest og en kæmpe succes. Siden har hummerdrengene været på uddannelsestur i USA og Canada, hvor de har studeret hummerens gastronomi og tradition samt fundet inspiration til menuen til både deres nye restaurant HUMMER og Hummerhytten på Bornholm.

"Vi ved alt om hummere nu. I Maine, besøgte vi en hummerrestaurant, hvor vi helt seriøst lærte, at man kan få en hummer til at falde i søvn, hvis man stiller den på hovedet og nusser den på ryggen på en særlig måde" - fortæller Michael Rønnebæk-Rørth.

HUMMER åbner i Nyhavn 63A, i underetagen af en fredet bygning i splinter nye lokaler. Der bliver plads til 42 gæster inde og 50 gæster udenfor på den store terasse, der er et stenkast fra hvor havnebusserne lægger til og kun 250 meter fra Skuespilhuset.