Deltagelse i Nordisk mesterskab i sild 2015


På Nyhavns Færgekro er vi nu gået i gang med at planlægge 5. udgave af Nordisk mesterskab i sild og lørdag d. 14. februar slår vi dørene op for den storslåede konkurrence om nordens bedste sildeopskrift.

Traditionen tro foregår mesterskabet i Nyhavns Færgekro, hvor der udover konkurrencen også er indrettet et indendørs marked med rig mulighed for at se, smage og dufte til sild, krydderbrændevine og andre delikatesser. I baren kan man nyde en øl eller en af Nyhavns Færgekros mere end 20 slags krydderbrændevine, der alle er specialbrygget på danske urter og bær.

Mesterskabet
Alle kan tilmelde sig konkurrencen med sin helt egen sildefavorit ved at indsende en beskrivelse af den hjemmelavede sildeopskrift til kommunikation@nyhavnsfaergekro.dk senest den 1. februar 2015.

Onsdag den 4. februar udvælger vores sildeekspert finalisterne blandt alle indsendte opskrifter. I hovedkonkurrencen bliver opskrifterne og præsentationen bedømt af et professionelt panel af sildeeksperter og -entusiaster, hvorefter den endelige vinder kåres. Vinderen vil udover æren og præmien få vindersilden på Nyhavns Færgekros sildebord, der består af 12 forskellige hjemmelavede specialiteter af langtidsmodnede sild.

Praktisk info
Hvis din sildeopskrift kommer med i finalen, skal du medbringe en smagsprøve og opskriften på din hjemmelavede sildefavorit på mesterskabsdagen lørdag den 14. februar.
• Vi skal have din tilmelding og opskrift i hænde senest d. 1. februar 2015.
• Du skal stille op som privatperson.
• Du kan kun stille op som enkeltperson.
• Du skal kunne møde op lørdag d. 14. februar i København og medbringe dine sild, så de er klar til servering.
• Vi sætter anretterbord op til alle deltagere, der hver får 15 minutter til at anrette deres tallerken.
• Vi stiller rugbrød og garniture til rådighed.
• Hvis du vinder, vil vi servere din opskrift på Færgekroens store sildebord.

Alle er velkomne på mesterskabsdagen. Medbring hellere end gerne venner og familie til den store sildefest.
Vi glæder os til at modtage din tilmelding!

Tid: Lørdag d. 14. februar kl. 13.00
Sted: Nyhavns Færgekro, Nyhavn 5, 1051 København K, telefon 33 15 15 88
Tilmelding: Send opskrift og tilmelding til: kommunikation@nyhavnsfaergekro.dk
Pris: Gratis