Fredag den 25. september 2015 genåbner det tidligere legendariske grønlænderværtshus Nuuk på Gasværksvej 33 som ”Intoxica” – en eksotisk cocktailhule

”Vi syntes, vi under en eller anden form ville hædre det legendariske værtshus, der tidligere har ligget i lokalet,” siger Vibe- & Hype Manager Morten Damgaard og fortsætter ”men vi hader at fryse, så i stedet for nordpå går rejsen mod varmere himmelstrøg!”

Intoxica er inspireret af de første tiki-barer, der dukkede op i Hollywood i 30’erne… mere stilren og noget anderledes end den mere kitschede tiki-bar, vi kender i dag.

“Faktisk åbnede jeg for snart 8 år siden Intoxica MKI (Skandinaviens første tiki-bar) sammen med min daværende business partner Gromit, men da vi siden fik mulighed for at åbne 1105, valgte vi at lægge vores fokus der. Lige siden har jeg haft lyst til at lege med det eksotiske tema og genoplive Intoxica, og nu skulle det så være…,” slutter Morten Damgaard.

Intoxica ligger lige ved siden af 1656, der siden februar 2014 har lavet eksklusive cocktails til Vesterbro. 1656 er i øvrigt søsterbar til den internationalt anerkendte cocktailbar 1105 i indre by.

Som en lille, eksotisk cocktailoase er Intoxica at finde midt mellem det pulserende ”Red Light District” og den hypede Hvide Kødby. Her hersker klassiske dyder som 100 % håndlavede kvalitetscocktails og god, gammeldags service. Omgivelserne og musikken leder tankerne hen på en svunden tid, så hvis du efter en lang og travl uge trænger til at ”komme lidt væk”, er Intoxica stedet…

Udvalget af cocktails er også en rejse i tid og sted… Cocktailkortet er at finde på en tavle bag baren og skifter løbende. På den måde er der altid noget nyt at opleve på Intoxica.

Med plads til 30 personer er Intoxica en af bydelens mindste, men helt sikkert hyggeligste barer. Den har kun åbent fredag og lørdag, men på forespørgsel åbner vi gerne op ugens andre dage, ligesom baren kan lejes til private selskaber.

Intoxica er i øvrigt en hyldest til barens maskot den 79-årige tukan, ”Tucan Joe”. Tucan Joe er, ud over at være glad for cocktails med rom, en udpræget gentleman, globetrotter, lady killer og en af den vestlige verdens fremmeste sækkepibe-virtuoser.