Picture

Hos Boldt

Nytårsmenuen Hos Boldt skal bestilles senest den 29.12.14 og man henter bestillingen den 31.12.14 mellem kl. 13:00-15:00.

Menuen består af torsk til forret , oksemørbrad til hovedretten og til desserten er der chokolade i tre tilberedninger. Det er muligt at tilkøbe appetizer, hjemmelavet kransekage og champagne.

Det er også muligt at nyde sin nytårs middag i selve restauranten Nytårsaften Hos Boldt. Så er man til overdådig gourmetmad, skønne vine og hyggelig stemning, så er Hos Boldt stedet hvor ens nytårsaften 2014 skal holdes.
 

 

Picture

Brødrene Koch

Brødrene Koch har igen i år valgt at gøre nytårs aften nem for jer alle sammen. Her afhenter man på et aftalt tidspunkt mellem kl. 10 – 12 den 31.12.14
Menuen består af de bedste råvarer, der er som starter sprøde og lune snacks, to forretten hvor den ene er med laks, tun og kammuslinger og den anden er bagt torsk i skovsvampe-pighvar suppe, hovedretten er tournedos af dansk kalvemørbrad og sidst men ikke mindst består desserten af en chokoladedrøm med skønt tilbehør.

Brødrene Koch forsikre at selv uerfarne amatørkokke kan følge med, da der til hver enkelt ret vil medfølge foto, beskrivelse og fremgangsmåde.

Picture

Restarant ÈT

Restaurant ÉT har slået sig sammen med den franske TGV Café & Bistrot og tapasbaren CANblau og de tre steder leverer take away af allerhøjeste klasse og kvalitet.
Der er lækre snacks fra CANblau inden forretten som består af nytårs torsk, hovedretten er dansk oksemørbrad og desserten er blødende chokoladefondant. Langenæs bageri leverer brødet og kransekagen til kaffen.
Det er desuden muligt at bestille vil til maden til stalddørspriser.

 

Picture

Restaurant Under Lindetræet

Under Lindetræet har sammensat en eksklusiv gourmet menu til nytårs aften. Den skal afhentes mellem kl. 13 – 15. Her er det ligeledes muligt at købe anbefalede vine med hjem til middagen, så man kan få den helt rigtig vin til maden.

Der er to forretter, den ene er en lakserilette, den anden gratineret rødtunge, hovedretten er en grillet medaljon af oksefilet, til at afslutte det skønne måltid er der mazarinkage med kakaomousse.

 

 

Picture

Restaurant Pasfall

Igen i år præsenterer Restaurant Pasfall en skøn champagnemenu som de ovenstående kan hentes i restauranten nytårs dag mellem kl. 11 - 14, menuen skal bestilles inden den 23. december kl. 15.00. Menuen består af koldpocheret kyst torsk til forret, en klassisk Foie Gras-terrine til mellemret, hovedretten er med dådyr filet og menuen afsluttes med en choko fragilitè.

Der er ingen tvivl om at nytårets aftenmenuen er sikret ved, at vælge én af de fem ovenstående gourmet restauranter.