Den hvide dame har prydet Kongens Nytorv i intet mindre end 261 år, og hun har dannet rammen om mange dygtige kokke og køkkenchefers udfoldelser. Til maj åbner hun dørene for det unge stortalent; 28-årige Andreas Bagh.

Andreas Bagh er uddannet på Kong Hans Kælder og har 'i kælderen' fået den klassiske skole helt ind på rygraden, så råvarerne stråler, balancerne brillerer og velsmagen danser.Et ophold på den trestjernede Alinea i Chicago skærpede hans teknikker og kreative udfoldelser, mens den knivskarpe anretning også fik et løft.

Herefter blev det til to år hos Restaurant Geranium, hvor Andreas Bagh fik ansvaret som souschef og mulighed for at nærstudere det naturlige og sansende køkken med de florlette smage, inden han blev hentet tilbage til Kong Hans som assisterende køkkenchef.

'Vi har haft lange og grundige samtaler med flere anerkendte kokke, nationale såvel som internationale, og interessen for stillingen har været overvældende. Vi har fulgt Andreas' store talent i flere år, og han var med det samme på vores radar. Andreas er en harmonisk kombination af klassiske dyder og ultramoderne teknikker, som passer rigtig godt til d’Angleterre og Marchal, og udover hans åbenlyse evner i et køkken, har han et brændende drive og utroligt ambitiøse idéer, ‘ siger Food & Beverage Director hos d'Angleterre, Frank Henriksen og fortsætter:

'De tre første år i Marchals historie er blevet dirigeret af Ronny Emborg og Christian Gadient, som på hver deres måde har bidraget til at tegne Marchals gastronomiske profil, men nu løfter vi ambitionerne endnu engang og glæder os til at se Andreas’ talent vokse og udfolde sig.

Hovedpersonen selv er mindst lige så begejstret: ''Det er mit drømmejob, og jeg går ind i det her med krop og sjæl. Marchal er min nye hjemmebane - og jeg glæder mig ubeskriveligt til, at vi skal vokse til nye højder sammen.'

Andreas Baghs Marchalmenu kan opleves fra den. 1. juni.