Årets store gadefest i Kronprinsensgade, der kendes som Havefesten er netop blevet afholdt i forbindelse med Copenhagen Fashion Week. Café Sommersko havde i år taget initiativ til at fortsætte festen i deres lokaler med et brag af en afterparty.

“Hvert år har vi oplevet at gæsterne i gaden ikke ønsker at forlade gadefesten kl. 22.00, hvor arrangementet slutter. Derfor valgte vi i år at sætte en DJ på fra kl 22.00 som bød gæsterne indenfor på Sommersko, hvor festen fortsatte til ud på natten. Det var en stor succes, som vi ønsker at gentage til næste års gadefest i Kronprinsensgade 2016“, fortæller marketing manager ved Sari Administration Nadja Klenz Jørgensen

Rullegræs og iskold rosé
Gadefesten er kendt som Havefesten, da der bliver rullet godt 500m2 græs ud og pyntet op med havestole og parasoller. Festen bliver arrangeret af butikkerne i Kronprinsensgade samt KBH K - Commerce & Culture, en interesseorganisation for erhvervslivet i Københavns Indre By.

“Café Sommersko tilbyder nogle rammer som er lidt mere eksklusive, til dem som foretrækker dette. Vi rykker stort set hele Sommersko ude på gaden med borde og stole samt bygger en udendørs bar, hvor man kan få kolde fadøl og et glas iskoldt rosévin, hvis det er det man lyster. I år rykkede vi også ud med vores helt egen Crepes Suzette station under åben himmel, hvor vi serverede hjemmelavede Crepes Suzette”, siger Nadja Klenz Jørgensen.

Smukke unge mennesker
I år var der aktiviteter på scenen med DJs hele dagen. Det var The Swan And The Lake, DJ Pac, Plandevennerne og DJ John Vincent. Herefter fortsatte rytmerne indendørs på Café Sommersko. Gaden var spækket med smukke mennesker, hvor der ikke var overladt meget til tilfældighederne. Solbriller, jakker og kjoler sad afslappet, men på den helt rigtige måde. Klientellet kunne sagtens være både modeller og aktører i Copenhagen Fashion Week. Ikke desto mindre var energien god og stemningen i top.

“Gadefesten er altid fyldt med smukke mennesker. Den skaber også en samhørighed i butikkerne imellem. Festen ligger i modeugen hvert år og er med årene blevet et brand som rigtig mange kender til, hvilket vi er stolte af. Det tager tid at bygge et koncept op som har succes hvert år, hvilket vi må sige, vi har formået at skabe. Kronprinsensgade har mange lækre butikker med de helt rigtige brands, der i blandt Café Sommersko”, siger Nadja Klenz Jørgensen.