Yuan Hong Restaurant
Restaurant

Yuan Hong Restaurant

Landskronagade 23 | 2100
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Kinesisk restaurant på Østerbro

Pris
Hovedret

28 - 150

Åbningstider
Alle dage: 14-22:30
Det siger gæsterne
4

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Yuan Hong ligger i nærheden af Svanemølle Station på Østerbro på en sidegade med udsigt til de gamle kartoffelrækker i Komponistkvarteret. Restauranten er familieejet og familien kommer fra det sydlige Kina, hvor man spiser kantonesisk mad. Yuan Hong er hyggeligt indrettet med farverige lys og servietter. På væggene hænger kinesiske billeder og figurer.

Yuan Hong har et stort udvalg af klassiske kinesiske retter som supper, nuddelretter, hovedretter med kylling, oksekød, grøntsager, and, svinekød og fisk. Der er blandt andet retter med kinarejer og ingefær, blæksprutter med barbequesauce. Svinekød er også en vigtig ingrediens i det kinesiske køkken - det fås i flere varianter og desuden også spareribs. For vegetarer er der tofu med krydderet sauce og tre slags grønsagsretter. Ud over de mange kinesiske retter har Yuan Hong også nogle Thai-retter og sushi på menukortet. Der fås forskellige boxe fra 12 stk. helt op til 126 stk.

Stedet er også ideelt til afholdelse af selskaber, private middage og ved højtider til at mødes og nyde gode asiatiske retter. Kontakt ejeren for mere information angående menu samt booking af restauranten.

Andre spisesteder

Bestil bord på Yuan Hong Restaurant

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Yuan Hong Restaurant