XO Burgers and Steaks
Restaurant

XO Burgers and Steaks

Axeltorv 3 | 1609
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Gourmet burgere og steaks nær Vesterport station

Pris
Hovedret

109 - 395

Åbningstider
Søn–Tors: 11.00 – 23.00
Fre–Lør: 11.00 – 00.00
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.3 3.3
Spiseliv logo
3.4

Spiseliv Rating 3.4

XO står for Xtra Ordinary. Det ekstraordinære er netop mantraet hos XO Burger and Steaks på Axeltorv – i det allermest centrale af København. Et mantra, som kommer til udtryk i både maden og i betjeningen.

Restauranten er indrettet i amerikansk diner-stemning med små, læderbetrukne båse og dæmpet lys, som skaber en hyggelig, intim stemning. Bagest i restauranten finder du XO’s VIP lounge, som er inspireret 1940’ernes cigarsaloner og smagfuldt indrettet i mørke træpaneler, spejle og store, smukke glaslysekroner. En populær lounge som bestemt er et besøg værd.

Hos XO har de en stor passion for kød, og det er denne passion, som XO ønsker at dele med sine gæster, der skal forkæles med smagfuldt, mørt kød fra enten dansk kvæg eller den amerikanske kvægrace Omaha Nebraska.

Fokus hos XO Burger and Steaks er at frembringe den helt rette mørhed til kødet, så smag og konsistens er i perfekt, fløjlsblød harmoni. Og det gælder uanset, om du vælger en af restaurantens elleve forskellige burgere eller en af de syv forskellige okseudskæringer.

Der er således masser af valgmuligheder af sætte tænderne i. Burgerne – der alle indeholder en saftig bøf, mayonnaise, syltede agurker, løg, salat og tomat – fås blandt andet i den helt klassiske, amerikanske udgave med bacon og smeltende cheddar-ost eller en spicy, mexicansk variant med stærk jalapenos og en hjemmelavet, cremet guacemole, som udligner chiliens styrke. I det hele taget kommer burgerkortet godt rundt i verdens forskellige regioner, så der er masser af forskellige smagssammensætninger, som er pirrende, alt efter hvilket humør du som gæst er i.

Restauranten har også sin egen burger, XO Special, som udfordrer smagsløgene med en fristende sammensætning af mangochutney, løgkompot, gratineret philadelphia-ost og sprødt bacon.

Som navnet antyder har XO selvfølgelig også store steaks på menukortet. Her kan du vælge mellem en mør oksemørbrad eller gå hele vejen og vælge en 500 grams stor T-bone steak, som er berømt for sin helt vidunderlige smag.

Til sin steak kan man vælge sauce og der er en fristende liste af side orders, som komplimenterer XO’s passion for smagfuldt, mørt kød.

 

Det anbefales at bestille bord til XO Burgers and Steaks på Axeltorv – enten online eller telefonisk.

Andre spisesteder